Χίος Πόλη

12/9/17 12:34

τελ. ενημ.: 12/9/17 16:57

ΒΙΝΤΕΟ- Μία συναυλία ξεχωριστή από τις άλλες

Συναυλία φιλανθρωπικού σκοπού θα δώσει την Παρασκευή στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στον Καστρομηνά το Σωματείο επαγγελματιών μουσικών Χίου. Τα έσοδα θα διατεθούν για τον συμπολίτη μας Στέλιο Ζαφείρη.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Στέλιος είχε ένα σοβαρό τροχαίο στην προκυμαία της Χίου το 2015. Αρχικά είχε μεταφερθεί στο Γενικά Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» και το τελευταίο διάστημα νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισας, καθώς από το ατύχημα υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με αποτέλεσμα την πλήρη ακινησία του.

Στη συναυλία θα συμμετάσχουν χιώτικα συγκροτήματα και το παρόν θα δώσει ο Χιώτης τραγουδιστής, Γιώργος Κοινούσης. Το ρεπερτόριο θα περιέχει έντεχνα κομμάτια αλλά δεν αποκλείεται να ακούσουμε ελαφρολαικά και λαϊκά τραγούδια.

«Σκοπός είναι να αγκαλιάσει τη συναυλία η χιώτικη κοινωνία και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το παιδί αυτό, που, ταλαιπωρείται. Τα έξοδα του Στέλιου τα τελευταία δύο χρόνια είναι πολλά και θέλουμε να συνεισφέρουμε όσο το δυνατόν γίνεται», εξηγεί ο κ. Μαυρίδης, μέλος του Σωματείου επαγγελματιών μουσικών.  

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση