Χίος Πόλη

22/9/17 16:23

τελ. ενημ.: 23/9/17 11:40

ΒΙΝΤΕΟ- Έκκληση για λεωφορείο απευθύνουν οι «Ίωνες»

• ΜΟΛΙΣ 8 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 35 αθλητές έχουν αυτή την περίοδο δυνατότητα πρόσβασης στον προπονητικό χώρο.

Δεν μπήκε «με το δεξί» για τους «Ίωνες» η νέα αθλητική χρονιά, καθώς, λόγω πρακτικών θεμάτων, δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη τη λειτουργία τους τα ετήσια προγράμματα. Το Σωματείο αντιμετωπίζει πρόβλημα με το μέσο μεταφοράς των αθλητών, αφού τα δρομολόγια που πρέπει να πραγματοποιούνται καθημερινά είναι πολλά και μεγάλης απόστασης. 

«Είναι η τρίτη φορά που το λεωφορείο του Συλλόγου έχει χαλάσει. Το έχουμε επισκευάσει στο παρελθόν δύο φορές, αλλά αυτή τη φορά είναι σοβαρότερο το πρόβλημα και χρειάζεται αλλαγή ανταλλακτικού», εξηγεί η πρόεδρος του Συλλόγου, Μ. Αγιασμάτη.

Το μοναδικό άθλημα που έχει ξεκινήσει είναι ο στίβος. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο Φαφάλειο Στάδιο και από τα 35 παιδιά που είναι εγγεγραμμένα συμμετέχουν μόλις τα 8.  Η απόσταση από την πόλη μέχρι το Βροντάδο είναι σημαντική και αρκετοί γονείς δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στη μεταφορά.

«Αν κάποιος φορέας μπορεί να μας διαθέσει όχημα θα διευκόλυνε στην παρούσα χρονική στιγμή. Η ανάγκη του Συλλόγου μας όμως, είναι να αποκτήσει ένα δικό του λεωφορείο μιας και τα παιδιά είναι πολλά όπως επίσης και τα προγράμματα φορτωμένα», συμπληρώνει η κ. Αγιασμάτη.

Ο ένας εκ των τριών γυμναστών που διαθέτει ο Σύλλογος, Κ. Παπαιωάννου, τονίζει: «η φιλοσοφία του Συλλόγου μας είναι ότι τα παιδιά αυτά πρέπει να βγουν στην κοινωνία και να προσαρμοστούν σε αυτή. Αυτή τη στιγμή το λεωφορείο αποτελεί κυριολεκτικά και μεταφορικά το όχημα που θα τα προωθήσει για να φτάσουν εκεί.»

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση