29.1.2021 16:03

Ανακαινίζονται οι εσωτερικοί χώροι στο Ιωνικό Κολυμβητήριο

Στα πλαίσια συντήρησης των εγκαταστάσεων του Νομικού Προσώπου , το προσωπικό του Κολυμβητηρίου πραγματοποίησε εργασίες συντήρησης και επισκευών.

Οι εργασίες αφορούσαν την αποκατάσταση επιχρισμάτων, υδροχρωματισμοί και ελαιοχρωματισμοί επίπλων στην αίθουσα τύπου , στην αίθουσα διδασκαλίας και σε αποθηκευτικούς χώρους προκειμένου να καταστούν και πάλι λειτουργικοί για τους χρήστες τους.

 «Το Ιωνικό Κολυμβητήριο παράλληλα με  τη λειτουργία του, τόσο για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΝΟΧ και την εξυπηρέτηση ατόμων για θεραπευτικούς σκοπούς ανακαινίζεται και ως προς τις κτιριακές του υποδομές αλλά και ως προς τη συντήρηση του ηλεκτρομηχανολογικού του εξοπλισμού για να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους πολυπληθείς χρήστες του όταν και πάλι θα τεθεί σε πλήρη ανάπτυξη και λειτουργία μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας , όποτε και όταν συμβεί αυτό» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ  Δήμου Χίου Γιάννης Μανάρας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ