20.12.2022 8:54

Το Δημόσιο ΙΕΚ Χίου στο Ευρωπαϊκό έτος νεολαίας

Εγκρίθηκε η πρωτότυπη δράση του Δημοσίου ΙΕΚ ΧΙΟΥ (ΔΙΕΚ ΧΙΟΥ) με τίτλο "Κουκλοθέατρο με Ανακυκλώσιμους Ήρωες" από το τμήμα Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων Γ΄ εξαμήνου, ως Ευρωπαϊκή δράση στην επίσημη σελίδα της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης και συγκεκριμένα στις δράσεις του Ευρωπαϊκού έτους νεολαίας.

Μπορείτε να τη δείτε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://youth.europa.eu/year-of-youth/activities/11533_en

Η συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Δήμο Χίου αυτή την Τετάρτη 21/12/22 και ώρα 5:30 μ.μ στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος του Δήμου στο χριστουγεννιάτικο σπιτάκι της Κεντρικής Πλατείας, όπου θα διαδραματίζονται και οι υπόλοιπες δράσεις του ΔΙΕΚ ΧΙΟΥ από τις 5:00 μ.μ έως και τις 8:00 μ.μ που ως σκοπό έχουν να 
διασκεδάσουν δημιουργικά μικρούς και μεγάλους, με τη συμμετοχή των σπουδαστών των τμημάτων μας: Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων Α΄και Γ΄εξαμήνου, Τεχνικός Αισθητικής και Μακιγιάζ Γ΄ εξαμήνου, Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης Γ΄ εξαμήνου.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ