20.6.2022 15:25

Παναγιώτης Μανδάλας- Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο το διώχνουν κάτοικοι των Καρδαμύλων (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να μεταστεγαστεί προσωρινά είστε στο Πιτυός είτε στα Καμπιά

Τον δρόμο της προσωρινής μεταστέγασης του Πυροσβεστικού Κλιμακίου των Καρδαμύλων, είτε στο Δημοτικό Σχολείο του Πιτυούς, είτε στα Καμπιά, σίγουρα πάντως εντός των ορίων της Δ.Ε. Καρδαμύλων, έδειξε ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Παναγιώτης Μανδάλας, σχολιάζοντας τη συζήτηση που έχει ανοίξει από το πρωί της Δευτέρας.

Ο κ. Μανδάλας εξήγησε ότι η μεταστέγαση στο κτίριο του Αγροτικού Συνεταιρισμού στα Καρδάμυλα απαιτεί, σύμφωνα με την εκτίμηση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ποσό άνω των 100.000 ευρώ (150.000 ευρώ κατά προσέγγιση), χρήματα που στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν.

Ο αντιδήμαρχος, αντ’ αυτού πρότεινε την προσωρινή μεταφορά του κλιμακίου είτε στο Πιτυός, είτε στα Καμπιά και την επαναφορά του στα Καρδάμυλα όταν υπάρξουν χρήματα για την επισκευή του κτιρίου του αγροτικού συνεταιρισμού.

Ο ίδιος, αντέκρουσε πάντως το επιχείρημα ότι η δημοτική αρχή δεν θέλει το κλιμάκιο στα Καρδάμυλα, σημειώνοντας ότι αυτοί που πραγματικά εγείρουν θέμα και δημιουργούν πρόβλημα είναι κάτοικοι των Καρδαμύλων που έρχονται στο χωριό μόνο κατά την καλοκαιρινή περίοδο για διακοπές και οχλούνται από τα οχήματα της Πυροσβεστικής.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ