30.7.2020 16:12

«Οι Βουρνούς- Καμπούρης αποδεικνύουν την πολιτική τους κατρακύλα»

Στα ύψη έχει ανέβει το θερμόμετρο της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για τη Χίο», με αφορμή τα όσα κατήγγειλαν Παντελής Καμπούρης και Μανώλης Βουρνούς για παρεμβάσεις εξωθεσμικών και συγγενικών τους προσώπων.

Σε απάντησή του ο Σταμάτης Κάρμαντζης κάνει λόγο για πολιτικά κατρακύλα, παρομοιάζοντας μάλιστα τους δύο αυτοδιοικητικούς ως παιδάκια που παίζουν στις παραλίες με τα κουβαδάκια τους.

Αναλυτικά αναφέρει:

Η σημερινή συνέντευξη των κυρίων Βουρνού – Καμπούρη προκαλεί, δυστυχώς, ιδιαίτερη θλίψη για το φθηνό τρόπο συμπεριφοράς και αντιπολίτευσης στη Δημοτική Αρχή για ακόμα μία φορά. Τα όσα ειπώθηκαν δεν αντέχουν καμία μα καμία κριτική και σχολιασμό, διότι καταδεικνύουν περίτρανα την πολιτική κατρακύλα τους, αλλά και τον πανικό τους για το θετικό τρόπο διοίκησης του Δήμου μας.

Τα όσα αόριστα ελέχθησαν για δήθεν παρεμβάσεις συγγενικών προσώπων στη λειτουργία των Νομικών Προσώπων και του Δήμου, μόνο γέλωτα προκαλούν, φέρνοντας στο νου μας εικόνες παιδιών που παίζουν στις παραλίες με τα κουβαδάκια τους.

Αν έχετε κύριοι κάτι επιλήψιμο και κολάσιμο να καταγγείλετε, να το πράξετε, εδώ και τώρα, αλλιώς σιωπήστε, γιατί είναι το ελάχιστο που επιβάλλεται να κάνετε….

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ