30.7.2020 13:56

Καταγγελίες Καμπούρη για παρέμβαση εξωθεσμικών σε Νομικό Πρόσωπο και Δήμο [vid]

«Συγγενικά πρόσωπα και εξωθεσμικοί παίρνουν αποφάσεις και κατευθύνουν υπηρεσίες», είπε, χωρίς όμως να κατονομάσει

Σε σοβαρές καταγγελίες κατά της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου, προχώρησε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Παντελής Καμπούρης.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου και απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Δημοσιογράφου της ΕΡΤ Θοδωρή Πυλιώτη για τη συνεργασία Πρωτοβουλίας και Δημοτικής Αρχής, ο Παντελής Καμπούρης ανέφερε ότι από την πρώτη στιγμή έχει δηλώσει στη διοίκηση του Νομικού Προσώπου ότι είναι διατεθειμένος να προσφέρει κάθε βοήθεια προκειμένου αφενός να ολοκληρωθούν τα έργα που είναι σε εξέλιξη, αφετέρου να προχωρήσουν νέα έργα.

«Αντιθέτως σας ενημερώνω, γίνονται συναντήσεις με πρόσωπα που δεν έχουν κανένα θεσμικό ρόλο, στο γραφείο που έχει το Νομικό Πρόσωπο στη Δημαρχεία και συμμετέχουν άνθρωποι που δεν μετέχουν καν στη διοίκηση του Νομικού Προσώπου. Τι μορφή συνεργασίας να συζητήσουμε;», ανέφερε ο κ. Καμπούρης.

Ερωτώμενος από τον «π» για το αν αυτά τα πρόσωπα που αναφέρει λαμβάνουν αποφάσεις ο κ. Καμπούρης δήλωσε: «Σαφώς αυτό το οποίο λέω είναι πολύ σοβαρό και μάλιστα είναι πρόσωπα συγγενικά. Δεν καλείται ο αντιπρόεδρος και καλούνται συγγενείς και εξωθεσμικοί παράγοντες σε συναντήσεις που καθορίζονται οι αποφάσεις. Μία συνεργασία δεν λειτουργεί έτσι» για να συμπληρώσει ο Μανώλης Βουρνούς ότι: «Δίνουν μάλιστα και κατευθύνσεις στις υπηρεσίες».

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ