21.9.2018 13:44

Μας είπε ότι προέρχονται από την Ε.Ε. και δίνονται για τους μετανάστες

Απολύτως φυσιολογική κρίνει τη διανομή των ειδών πρώτης ανάγκης στο Σύλλογο Πολυτέκνων από τον αντιδήμαρχο Ηλεκτροφωτισμού η πρόεδρος του σε δηλώσεις της στον «π». Μάλιστα η κ. Άννα Βορριά αποκαλύπτει ότι ο κ. Καραμανής την ενημέρωσε ότι τα είδη που εκείνος μεταβιβάζει στο Σύλλογο προέρχονται από την Ε.Ε. για τους μετανάστες και αποστέλλονται στο Δήμο. «Εκείνος, με την ιδιότητα του, διαμεσολάβησε ώστε ένα μέρος να καταλήγει στις ευπαθείς ομάδες της Χίου. Έτσι μας είπε», τόνισε η κ. Βορριά.

Όπως είναι γνωστό, βέβαια, ο Δήμος έχει προ πολλού πάψει να έχει οιανδήποτε ανάμειξη στη διαχείριση προσφυγικών και μεταναστευτικών ομάδων, ενώ σύμφωνα και με δημοτικούς συμβούλους, τη γνώμη των οποίων έλαβε ο «π», ουδέποτε μια τέτοια πράξη έχει έλθει εις γνώση του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Έχω τη γνώμη ότι ο κ. Καραμανής είναι σε θέση να προσφέρει στους πολύτεκνους και το κάνει. Δεν νομίζω ότι γίνεται κάτι εν αγνοία του Δήμου. Άλλωστε τα πάντα κοινοποιούνται στο fb , δεν έχει γίνει ποτέ υπόδειξη σε μας να μείνουν κρυφά», συμπληρώνει η κ. Βορριά.

«Έχει σταθεί δίπλα μας, για αυτό και οι ευχαριστίες μας απευθύνονται προσωπικά σε εκείνον», καταλήγει η κ. Βορριά. Στην επισήμανση του «π» ότι ίσως οι πολύτεκνοι θα πρέπει να γνωρίζουν την προέλευση των παρεχόμενων ειδών η κ. Βορριά συμφωνεί. «Μάλλον έχετε δίκιο…»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ