27.12.2023 12:16

Η έγκριση του ΣΧΟΟΑΠ Καρδαμύλων προϋπόθεση για το Κλειστό Προπονητήριο- Βίντεο

Στα γρανάζια του τοπικού ρυμοτομικού φαίνεται ότι είναι μπλεγμένη η υπόθεση της έκδοσης οικοδομικής άδειας για το Κλειστό Προπονητήριο Καρδαμύλων, με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Ξενάκη να σημειώνει ότι η έκδοση ΣΧΟΟΑΠ Καρδαμύλων αποτελεί βασική προϋπόθεση για την έκδοση οικοδομικής άδειας.

«Από την αρχή ήταν κάτι που πήγε στραβά. Είχαμε κάνει επί δύο χρόνια μελέτες. Όταν έφθασε στο στάδιο της τελικής υπογραφής από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και συγκεκριμένα από το Τμήμα Πολεοδομικού Σχεδιασμού, μας είπαν ότι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε για τις πολεοδομικές άδειες γιατί δεν υπάρχει τοπικό ρυμοτομικό», εξήγησε ο κ. Ξενάκης, προσθέτοντας ότι η λύση που προτάθηκε είναι η προέγκριση των οικοδομικών αδειών μέχρι την έκδοση του ΣΧΟΟΑΠ Καρδαμύλων.

«Υπάρχει βέβαια η ρητή απαγόρευση ότι, το έργο δεν μπορεί να δημοπρατηθεί εάν δεν υπάρξει έγκριση του ΣΧΟΟΑΠ, ωστόσο προχωρήσαμε σε αυτή την κίνηση για να μη χαθεί άλλος χρόνος», ανέφερε ο κ. Ξενάκης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ