Αυτοδιοίκηση

9/8/19 14:00

τελ. ενημ.: 9/8/19 14:06

Επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του «π» η «Πρωτοβουλία» για τις συνεργασίες

«Θετική η πρόταση Κάρμαντζη. Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός

Επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ του «π» ο συνδυασμός του Μανώλη Βουρνού περί μετεκλογικής συνεργασίας με τον συνδυασμό του νέου Δημάρχου Σταμάτη Κάρμαντζη.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η «Πρωτοβουλία» αποτιμά θετικά την πρόταση Κάρμαντζη για συμμετοχή στη Διοίκηση του Δήμου Χίου, παροτρύνοντας για συμμετοχή και τις υπόλοιπες παρατάξεις τηρουμένης της αναλογικότητας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κος Κάρμαντζης, έκανε στο συνδυασμό μας μια συγκεκριμένη πρόταση για συμμετοχή στη διοίκηση του Δήμου Χίου κατά την επόμενη περίοδο. 

Θεωρούμε θετική την πρόταση για συμμετοχή στη διοίκηση παρατάξεων διαφορετικών από αυτή του Δημάρχου, παρότι το διαμορφούμενο θεσμικό πλαίσιο φαίνεται ότι δεν το επιβάλει. Η “Πρωτοβουλία για τη Χίο” πιστεύει ότι η πρόταση θα πρέπει να απευθύνεται αναλογικά σε όλες τις παρατάξεις που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο, με βάση το πολιτικό πλαίσιο με το οποίο έγιναν οι εκλογές και οι Χιώτες ανέδειξαν τους εκπροσώπους τους. 

Είναι δε ευνόητο, ότι τα πρόσωπα που θα επιλεγούν να βρεθούν σε θέσεις διοίκησης θα προταθούν από τους συνδυασμούς στους οποίους θα έχουν κατανεμηθεί οι συγκεκριμένες αρμοδιότητες. 

Είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε για το καλό της Χίου σε ένα τέτοιο πολιτικό πλαίσιο, όπως αυτό καθορίστηκε στις εκλογές. 

Ποιοι έχουν προταθεί

Όπως πρώτος αποκάλυψε ο "π" για τη θέση του προέδρου της ΔΙΑΝΟΧ έχει προταθεί ο νυν αντιδήμαρχος Γιώργος Μπελέγρης, για τη θέση του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΝΧ ο Παντελής Νεαμονίτης, για πρόεδρος της ΕΤΑΧ ο Ιάκωβος Αμύγδαλος και για πρόεδρος των ενιαίων σχολικών επιτροπών ο Αλέκος Αντωνίου.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση