23.9.2021 12:33

Έκαναν ένα βήμα πίσω και αναγνώρισαν το λάθος τους

Αισθητά μειωμένοι ήταν οι τόνοι στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 23/9 μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν στη συνεδρίαση της περασμένης εβδομάδας και είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή της συνεδρίασης εν μέσω διαφωνιών, αντεγκλήσεων και χαρακτηρισμών επιπέδου πεζοδρομίου.

Πρώτος που τοποθετήθηκε επί του θέματος ήταν ο αντιδήμαρχος Γιάννης Ξενάκης που ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφόρα του αλλά και για τον χαρακτηρισμό «πυρωμένος» που ακούστηκε από τα χείλη του για τον Παντελή Καμπούρη.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Χάρης Μπουρνιάς, που αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχθηκε από τον Δήμαρχο Χίου, λέγοντας ότι μέχρι σήμερα σε όλη του τη σταδιοδρομία δεν κρύφτηκε, κοιτώντας όλους κατάματα χωρίς να ντρέπεται.

Η παρέμβαση του Χάρη Μπουρνιά, οδήγησε αντίστοιχα στην παρέμβαση του Δημάρχου Σταμάτη Κάρμαντζη, που προς τιμή του έσπευσε να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς σημειώνοντας ότι η τοποθέτησή του ήταν πολιτική χωρίς να θέλει να θίξει την τιμή και την υπόληψη του Χάρη Μπουρνιά.

Να σημειωθεί πάντως ότι, η χθεσινή συνεδρίαση, που συνεχίζεται και σήμερα, ήταν για πρώτη φορά απόλυτα δημοκρατική και υποδειγματική.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ