Αυτοδιοίκηση

10/10/18 16:13

τελ. ενημ.: 10/10/18 16:14

Η ώρα της αλήθειας για τον Γ. Καραμανή

Να δώσει εξηγήσεις για τις περίφημες δωρεές στον Σύνδεσμο Πολυτέκνων της Χίου θα κληθεί στις 18:00 το απόγευμα ο αντιδήμαρχος Γ. Καραμανής στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στο σύνολό τους οι αντιπολιτεύσεις αλλά και σύμβουλοι της πλειοψηφίας θα ζητήσουν να απαντηθούν ερωτήματα όπως από ποια συγκεκριμένη οργάνωση (ΜΚΟ;) περιήλθαν αυτά τα είδη, πότε έγινε η δωρεά, αν γνωρίζει ο Δήμαρχος τις κινήσεις του ίδιου και αν ενημέρωσε γι’ αυτή του την πρόθεση κάποιο συλλογικό όργανο του Δήμου.

Όλα αυτά ενώ τις προηγούμενες ημέρες μεσολάβησε η επιχείρηση καθησυχασμού των συμβούλων της πλειοψηφίας με την αιτιολογία ότι μπορεί να μην τηρήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία, ωστόσο τα συγκεκριμένα είδη διατέθηκαν για καλό σκοπό;

Το αν ο αντιδήμαρχος θα στοχεύσει στο συναίσθημα προκειμένου να αποφύγει τις αναλυτικές εξηγήσεις με ονόματα και ημερομηνίες είναι κάτι που απομένει να φανεί ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του αντιδημάρχου Πρόνοιας Γ. Παπαδόπουλου.