16.9.2021 7:44

Απίστευτοι διάλογοι στο Δημοτικό Συμβούλιο με αφορμή τα… αντισηπτικά

"On Air" καβγάς Κάρμαντζη – Μπουρνιά και Παντελή Καμπούρη- Γιάννη Ξενάκη

Το επίπεδο της ανεπάρκειάς του, εκθέτοντας και πάλι τον ίδιο τον Δήμαρχο που τον εμπιστεύτηκε για τη σημαντική θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου, απέδειξε για μία ακόμη φορά, ο πρόεδρος του Σώματος Παύλος Καλογεράκης.

Με αφορμή μία τυπική ερώτηση του επικεφαλής του «Δικτύου Πολιτών» Μανώλη Στάθη για το ποσό που θα διατεθεί από τα κονδύλια για την πανδημία στα σχολεία, το Δημοτικό Συμβούλιο μετατράπηκε σε αρένα μεταξύ των συμβούλων, με τον πρόεδρο του Σώματος να αρκείται στην απειλή ότι… θα αποχωρήσει και πει «καληνύχτα».

Τα αντισηπτικά και η σύγκρουση

Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ο Μανώλης Στάθης, ρώτησε τον Δήμαρχο Χίου αν υπάρχει πρόβλεψη για τη διάθεση κονδυλίων από τον Covid 19 στα σχολεία προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες, όπως για παράδειγμα η αγορά αντισηπτικών.

Σε αυτό το σημείο παρενέβη ο Σταμάτης Κάρμαντζης κάνοντας λόγο για πακτωλό χρημάτων στα βιβλιάρια του κάθε σχολείου, μέσα από τα οποία θα μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες τους ενώ διερωτήθηκε αν μπορεί να κατατίθενται ερωτήσεις περί μη ύπαρξης αντισηπτικών στα σχολεία.

«Τώρα θα μας βγάλει και τρελούς», ακούστηκε να λέει από την πλευρά του ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Χάρης Μπουρνιάς – που πρώτος είχε θίξει το θέμα της ανεπάρκειας αντισηπτικών στα σχολεία- με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία άνευ προηγουμένου κόντρα μεταξύ του ίδιου και του Δημάρχου Χίου.

«Να σου ρίξουμε λίγο νεράκι»

Τα όσα απίστευτα εκτυλίχθηκαν και πάλι μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν σταμάτησαν εκεί. Μόλις ο Παύλος Καλογεράκης διέκοψε τη συνεδρίαση για 5 λεπτά ώστε να πέσουν οι τόνοι, σημείωσε ότι δεν ξέρει αν θα επιστρέψει.

«Αυτό θα έπρεπε να το έχετε κάνει προ πολλού» σχολίασε από την πλευρά του ο Παντελής Καμπούρης με τον Γιάννη Ξενάκη να του ανταπαντά ότι επειδή τελευταία πυρώνει πολύ, θα φροντίσει η Δημοτική Αρχή να του ρίξει λίγο νεράκι για να… ξεφουντώσει.

 

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ