26.2.2019 11:20

Με πολύτεκνους και ομογενείς η Χριστιάνα Καλογήρου στη Χίο

Πέντε ονόματα εκ των οποίων τα 3 είχαν δημοσιοποιηθεί σε προηγούμενη ανάρτηση του politischios.gr ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης ο συνδυασμός Καλογήρου.

Ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγεται η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Άννα Βαριά, που θεωρείται άτομο του προέδρου του Νομικού Προσώπου Παντελή Καμπούρη, το μέλος της Διοίκησης του Νομικού Προσώπου Χριστίνα Σεράφη, καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Ομογενών Χίου Παντελής Μπουρνιάς.

Αναλυτικότερα:

  1. Αθηνάδης Λεωνίδας. Γεννήθηκε το 1956 στη Χίο. Δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας στον τομέα του εμπορίου τροφίμων στη Χίο. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου για περισσότερα από 12 χρόνια. Έχει ασχοληθεί ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος νομαρχιακός σύμβουλος επί δύο τετραετίες.
  2. Βορριά-Βουγάδη Άννα. Γεννήθηκε το 1966 στη Χίο, είναι παντρεμένη με τον Νίκο Βουγάδη και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Είναι πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κεντρικού Συνδέσμου Πολυτέκνων Χίου.
  3. Μαθιούδη Θεοδώρα. Γεννήθηκε το 1982 στη Χίο. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Παντελίδη και έχει δύο παιδιά. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Βροντάδου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Προοδευτικής Εκπολιτιστικής Κοινωνικής Ένωσης Βροντάδου  (ΠΕΚΕΒ).
  4. Μπουρνιάς Παντελής. Γεννήθηκε το 1973 στις ΗΠΑ και από το 2008 έχει εγκατασταθεί στη Χίο όπου δραστηριοποιείται ως πολιτικός μηχανικός και κτηματομεσίτης. Είναι πρόεδρος της Ένωσης Ομογενών Χίου.
  5. Σεράφη Χριστίνα. Γεννήθηκε στις ΗΠΑ το 1969 και είναι μητέρα τριών παιδιών. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Από το 2004 είναι ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρος της Εταιρίας Γονέων Ατόμων Νοητικά Υστερούντων. Από το 2009 είναι πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ακαδημίας ΠΑΣ- Κλασικό και Μίνι, ενώ για 4 έτη διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Χίου. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας Δήμου Χίου.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ