16.9.2017 10:11

Στις 20 Σεπτεμβρίου η γιορτή του τοπικού ποδοσφαίρου

ΤΟ SUPER CUP ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΝΑΡΗ ΝΕΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗ ΘΥΜΙΑΝΩΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Κανάρης και Ηρακλής θα αναμετρηθούν την Τετάρτη στην ξεχωριστή διοργάνωση της ΕΠΣ Χίου, το Super Cup, μεταξύ του Πρωταθλήτή  και του Κυπελλούχου, μια διοργάνωση που η διοίκηση του τοπικού ποδοσφαίρου φιλοδοξεί να μετατραπεί σε γιορτή για τους αθλητές αλλά και όσους επιλέξουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από κοντά, στο Δημοτικό Στάδιο Χίου. 

Η ΕΠΣ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και φυσικά όσα θα απαιτηθούν για την ομαλή διοργάνωση του αγώνα, αφήνοντας στις ομάδες να αναλάβουν μόνο την αγωνιστική τους επάρκεια για την κατάκτηση του κυπέλλου. 
Το βράδυ της Παρασκευής στο Da Luz στο Κοντάρι βρέθηκαν οι πρωταγωνιστές αυτού του ιδιαίτερου αγώνα. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου Κ. Νικολαϊδης, ο Γραμματέας Στρ. Φεργαδιώτης, οι προπονητές του Κανάρη και του Ηρακλή αλλά και οι αρχηγοί των ομάδων καθώς και παράγοντες μίλησαν για τον αγώνα και την διοργάνωση επαναλαμβάνοντας πολλές φορές μία και μόνο ευχή: ο κόσμος να χαρεί ποδόσφαιρο και θέαμα και η αγωνιστική "αντιπαράθεση" να διαρκέσει μόνο 90 λεπτά. 
Γι' αυτό βέβαια εγγυήθηκαν τόσο ο προπονητής του Κανάρη (Παπαδόπουλος) όσο και του Ηρακλή (Σαββίδης) καθώς και οι ποδοσφαιριστές (Κωστάλλας και Πουλιός). "Είναι μια γιορτή για το ποδόσφαιρο και θα παραμείνει γιορτή και μετά το τέλος του αγώνα", ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΣ κ. Νικολαϊδης."Ένας θα νικήσει και ένας θα χάσει αλλά τα αποτελέσματα μένουν πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Να χαρεί ο κόσμος τον αγώνα αλλά και οι ποδοσφαιριστές που προετοιμάζονται καιρό γι' αυτόν", ανέφεραν οι αθλητικοί παράγοντες των δύο ομάδων.
Αναφορικά με τους στόχους της ΕΠΣ Χίου τη νέα αγωνιστική περίοδο, οι κ.κ. Νικολαϊδης και Φεργαδιώτης υπεραμύνθηκαν της προσπάθειεας δημιουργίας υποδομών από τις τοπικές ομάδες για την δημιουργία νέων ποδοσφαιριστών αλλά και για την άρτια και όσο το δυνατόν καλύτερη διεξαγωγή των διοργανώσεων που η ΕΠΣ αναλαμβάνει. "Να προχωρήσουν οι ομάδες και να κάνουν βήματα βελτίωσης του αγωνίσματος. Δίπλα τους είμαστε, για το τοπικό ποδόσφαιρο και τις τοπικές ομάδες ενιδαφερόμαστε και ότιδήποτε άλλα βρίσκεται έξω από την δική μας λογική", υπογράμμισε ο Κ. Νικολαΐδης. 
 
Το Super Cup θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 17.00 στο Δημοτικό Στάδιο Χίου.  
 
 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ