20.3.2015 11:13

"Στημένα" και στο πόλο!

Το SDNA φέρνει στο φως μια είδηση που θα προκαλέσει σάλο στο χώρο του πόλο. Με εντολή του Εισαγγελέα Διαφθοράς ξεκίνησε ήδη προκαταρκτική εξέταση για στημένα παιχνίδια στην Α1 Ανδρών και Γυναικών!

Tο μικρόβιο με τους στημένους αγώνες στο στοίχημα φαίνεται πως έχει ισχυροποιηθεί τόσο πολύ που δεν μπορεί να καταπολεμηθεί ούτε από το χλώριο το οποίο απολυμαίνει το νερό της πισίνας.

Η σύγχρονη μάστιγα, δυστυχώς, εξαπλώνεται και στα πιο ευγενή σπορ και αγγίζει τις διοργανώσεις της ελληνικής υδατοσφαίρισης, άθλημα που μόνο διακρίσεις έχει προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό, αλλά δεν ξέφυγε -απ' ό,τι δείχνουν οι εξελίξεις- από να νύχια των επιτήδειων. Σύμφωνα, λοιπόν, με ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA.gr, με εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα Διαφθοράς διεξάγεται ήδη προκαταρκτική εξέταση για στημένα παιχνίδια στα μεγάλα πρωταθλήματα του πόλο (Α1 Ανδρών, Γυναικών) και για εμπλοκή ανθρώπων του χώρου σε αυτήν την υπόθεση.

Στο πλαίσιο της έρευνας έχουν κληθεί ήδη να καταθέσουν κάποιοι διαιτητές και παράγοντες -προς το παρόν μόνον ως μάρτυρες-, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πρόκειται να παρελάσουν από το γραφείο του Εισαγγελέα προπονητές, μάνατζερ, διαιτητές, ακόμα και μέλη του ΔΣ και συνεργάτες της κολυμβητικής ομοσπονδίας (ΚΟΕ), η οποία διοικεί το άθλημα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει και πιθανότητα εμπλοκής των συγκεκριμένων, αφού -επαναλαμβάνουμε- προς το παρόν καλούνται ως μάρτυρες.

Η υπόθεση, όμως, έχει αναστατώσει την ΚΟΕ, αλλά και ολόκληρη την οικογένεια του αθλήματος και μάλιστα εν όψει της εκδήλωσης βράβευσης των κορυφαίων (σήμερα), αλλά και της πρόσφατης ανακοίνωσης της συνεργασίας της ομοσπονδίας με γνωστή στοιχηματική εταιρεία η οποία θα ανακοινωθεί και επίσημα σε συνέντευξη Τύπου την επόμενη εβδομάδα.

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και το SDNA.gr (που έχει κι άλλα στοιχεία και ονόματα, αλλά δεν τα δημοσιεύει προς το παρόν μέχρι να υπάρξει σχετική επιβεβαίωση ή ανακοίνωση από την εισαγγελία) θα σας κρατάει ενήμερους. 

πηγή: sdna.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ