12.7.2017 11:20

Μοίρου και Μιτακίδου στον Παγχιακό Γ.Σ

Μεταγραφές ουσίας και ποιότητας πραγματοποιήθηκαν από τον Παγχιακό Γ.Σ στη γυναικεία ομάδα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζονται με τα χρώματα της ομάδας οι δύο πρώην πρωταθλήτριες και  αθλήτριες της Εθνικής ομάδας Μοίρου Μαρία και Μιτακίδου Μαρία. Ο Παγχιακός βαδίζοντας στο πλάνο που έχει θέσει την τελευταία πενταετία ενισχύθηκε με τις δύο κοπέλες με στόχο την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία εκεί όπου αγωνίστηκε για τελευταία φορά την περίοδο 1994-1995. Οι δύο κοπέλες με μεγάλη χαρά αποδέχτηκαν την πρόταση του Συλλόγου και είπαν το ναι στη προσπάθεια αυτή. Να σημειώσουμε δε ότι και οι δύο έχουν καταγωγή και συγγενείς στη Χίο και αυτό ήταν ένας λόγος παραπάνω να ενισχύσουν την ομάδα.

Η Μοίρου Μαρία μεταγράφηκε  από το Α.Σ Πέρα Αθηνών . Έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και στις Γυναίκες. Έχει βγεί 3η σε Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Κορασίδων στο ατομικό και 3η σε Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Νεανίδων στο διπλό. Στο διπλό επίσης εναδείχθηκε 3η σε Μεσογειακούς Αγώνες ενώ έχει κατακτήσει αμέτρητους Βαλκανικούς τίτλους. Πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στο διπλό γυναικών. Για τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γαλλία σε ομάδα Α κατηγόριας. Σε συλλογικό επίπεδο έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος τόσο με το Α.Σ.Πέρα Άθηνών όσο και με την ομάδα του Ζωγράφου. Ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας σε όλες της ηλικιακές κατηγορίες αλλά και των Γυναικών για είκοσι χρόνια περίπου.

Η Μιτακίδου Μαρία μεταγράφηκε από τα Α.Ο Ταταύλα. Έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος σε όλες τις ηλικιακές κατηγόριες και στις Γυναίκες. Σε συλλογικό επίπεδο έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος με την ομάδα του Α.Ο Ταταύλα. Έχει λάβει μέρος σε Βαλκανικα και Πανευρωπαικά Πρωταθλήματα . Ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας σε όλες της ηλικιακές κατηγόριες αλλά και των Γυναικών για μία δεκαετία.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ