5.5.2017 12:46

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ακαδημία Ν.Ο. Χίου

Ειδικό πρόγραμμα εκμάθησης του Ολυμπιακού αθλήματος της ιστιοπλοΐας με ακαδημίες για παιδιά από 6-12 ετών καθιερώνει ο Ναυτικός Όμιλος Χίου, υλοποιώντας ανοιξιάτικη ακαδημία με σκάφη τύπου Optimist που θα ξεκινήσει το Σάββατο 13 Μαΐου στις 10.00 και θα διαρκέσει πέντε Σαββατοκύριακα, με τμήματα έως και 10 αθλητών/τριών το καθένα.
Σκοπός της ακαδημίας είναι η γνωριμία με το άθλημα της ιστιοπλοΐας και η απόκτηση των πρώτων γνώσεων πάνω στο άθλημα. Ο πρώτος κύκλος εκμάθησης περιλαμβάνει μια σειρά μαθημάτων για να μπορέσει το παιδί να αφομοιώσει τις βασικές αρχές που θα χρειαστεί για να κάνει ιστιοπλοΐα. Μέσα από αυτήν τη διαδικασία προβλέπεται μια αξιολόγηση προόδου, από την οποία οι αθλητές με την καλύτερη απόδοση και εφόσον είναι έτοιμοι, θα προκρίνονται στα προαγωνιστικά τμήματα του Ν.Ο. Χίου. 
«Η δημιουργική ενασχόληση του παιδιού με το άθλημα της ιστιοπλοΐας καθ’ όλη τη διάρκεια του Χρόνου, χειμώνα και καλοκαίρι μόνο οφέλη μπορεί να έχει!
Με την ιστιοπλοΐα το παιδί γυμνάζει το σώμα αλλά και το μυαλό, ισχυροποιεί τον οργανισμό και διαμορφώνει μια δυναμική προσωπικότητα.
Ζούμε σε μια χώρα που βρέχεται από θάλασσα και είναι θέμα επιβίωσης αλλά και ευχαρίστησης η γνώση της ιστιοπλοΐας», αναφέρει ο ΝΟΧ σε ανακοίνωση του. Πληροφορίες εγγραφές : Γιάννης Αναδιώτης 6948183618, Βασίλης Σωτηρίου 6944758873, Μάρκος Παγούδης 6972086365 και Αλέξανδρος Παπαδόπουλος 6988703384.

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ