2.3.2017 18:53

Αλλαγές προαναγγέλλει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΧίου

Με ανακοίνωση του, την πρώτη επίσημη μετά την εκλογή και τη ανάληψη των καθηκόντων του, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΧίου, ευχαριστεί τα σωματεία για τη στήριξη, καυτηριάζει συμπεριφορές που δυναμίτισαν το κλίμα, καλεί σε ενότητα και προαναγγέλλει αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του συμβουλίου αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Με αφορμή τις εκλογές της 20ης Φεβρουαρίου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τα Σωματεία-Μέλη της Ένωσης για την εμπιστοσύνη τους.

      Με τη στήριξη όλων σας καταφέραμε να παραμείνουμε ενωμένοι σε μία εκλογική διαδικασία κατά την οποία κάποιοι προσπάθησαν με ψεύδη και συκοφαντίες να ασκήσουν πίεση, να δημιουργήσουν συνθήκες έντασης και πανικού και να κλονίσουν την εμπιστοσύνη των σωματείων προς τα πρόσωπα των υποψηφίων, προκειμένου να προωθήσουν ιδιοτελή συμφέροντα.

     Με το αποτέλεσμα των εκλογών στείλαμε σε όλους ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας και αλλαγής. Οραματιζόμαστε για το τοπικό ποδόσφαιρο ένα πιο ειλικρινές αύριο υπό συνθήκες διαφάνειας και ευγενούς άμιλλας. Με την στήριξη σας είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρουμε. Δεσμευόμαστε να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

      Επί τη ευκαιρία της επικοινωνίας μας αυτής θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε πρώτη προτεραιότητα για εμάς βρίσκεται η τροποποίηση του καταστατικού της Ένωσης. Για το σκοπό αυτό έχει συσταθεί ειδική Ομάδα Εργασίας η οποία θα μελετήσει προσεκτικά το Καταστατικό μας και θα εισηγηθεί τροποποιήσεις για την κάλυψη ασαφειών, την προσαρμογή όλων των διατάξεων στα σημερινά δεδομένα και την ισχύουσα νομοθεσία και βέβαια την ομαλότερη λειτουργία της Ένωσης. Παρακαλούμε να αποστείλετε τυχόν προτάσεις σας, στο Γεν Γραμματέα της Ένωσης, το αργότερο μέχρι το τέλος Μαΐου 2017".

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ