15.6.2019 14:59

Survivor της Εστίασης: η καθημερινή «μάχη» των καταστημάτων Εστίασης για την «επιβίωσή» τους

Έναν ευφάνταστο αλλά και εξαιρετικά παραστατικό τρόπο βρήκε το ΠΑΣΚΕΔΙ για να αναδείξει τη σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζει κάθε επαγγελματίας στην Εστίαση.

Ο άνθρωπος της Εστίασης, ιδιοκτήτης ή υπάλληλος σε καφετέριες, εστιατόρια, beach bar, βραδινά μαγαζιά, όχι μόνο είναι σκληρά εργαζόμενος, αλλά βρίσκεται καθημερινά αντιμέτωπος με μια σειρά από ελέγχους και απειλές για πρόστιμα, ενώ είναι εκτεθειμένος από οποιαδήποτε κρατική μέριμνα που θα προφύλασσε τα συμφέροντά του ή θα αποτελούσε ενίσχυση σε αυτές τις δύσκολα οικονομικά εποχές.

Θυμίζουμε, άλλωστε ότι η Εστίαση, παρότι αποτελεί ζωτικής σημασίας κλάδο για τον Τουρισμό, ΔΕΝ αποτελεί μέρος του ΕΟΤ…

Αντίθετα, οι άνθρωποι της Εστίασης όχι μόνο δεν βρίσκουν την συμπαράσταση που χρειάζονται για τις επιχειρήσεις τους, αλλά αντίθετα βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με έναν «πόλεμο» δυσφήμισης που βασίζεται σε αβάσιμες κατηγορίες από αναξιόπιστες πηγές, που μόνο στόχο έχουν να βλάψουν τον κλάδο… Ηθελημένα ή μη…

Ο Survivor της Εστίασης

Για όλους τους παραπάνω λόγους, το ΠΑΣΚΕΔΙ παρουσίασε τον… Survivor της Εστίασης! Τον άνθρωπο που «μάχεται» απέναντι σε όλες τις αρνητικές συνθήκες, αλλά επιμένει, αντέχει και στο τέλος βγαίνει νικητής. Μαζί σε αυτόν τον αγώνα έχει τους κατάλληλους συνεργάτες που στέκονται δίπλα του σε κάθε δυσκολία και υποστηρίζουν τα συμφέροντά του!

Ποιο είναι το ΠΑΣΔΚΕΔΙ

 

Το ΠΑ.Σ.Κ.K.Ε.ΔΙ. (Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων & Καταναλωτών Εστίασης & Διασκέδασης (ΠΑ.Σ.Κ.Κ.Ε.ΔΙ.) μετράει πλέον 15 χρόνια λειτουργίας, μετρώντας 40.000 μέλη καταστήματα Εστίασης σε όλη την Ελλάδα. Σε όλο αυτό το διάστημα από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα βρίσκεται αδιάλειπτα στο πλευρό των επαγγελματιών που ασχολούνται με την εστίαση και διασκέδαση, προσφέρoντας λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του κλάδου.

Στόχος του ΠΑ.Σ.Κ.Κ.Ε.ΔΙ. είναι και παραμένει, η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των με­λών του, γ­ια τις τρέχουσες εξελίξεις που απασχολούν τον κλάδο, καθώς και η άμεση αντίδραση σε κάθε τι που έρχεται σε αντίθεση με τα συμ­φέροντά του, μέσω δυναμικών παραστάσεων, στοχευμένων δρά­σεων και ενεργειών. 

Άδεια δημόσιας εκτέλεσης μουσικής από το ΠΑΣΚΕΔΙ

 

Η νόμιμη αλλά και… ΜΟΝΙΜΗ λύση που προσφέρει ο ΠΑΣΚΕΔΙ είναι αποτέλεσμα της αποκλειστικής συνεργασίας του Σωματείου με τη Soundreef! Η πασίγνωστη βρετανική εταιρεία διαχείρισης πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων «έχρισε» το ΠΑΣΚΕΔΙ ως τον μοναδικό και αποκλειστικό συνεργάτη της σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας στα μέλη του ΠΑΣΚΕΔΙ ένα εξαιρετικά πλούσιο ρεπερτόριο με 275.000 τραγούδια, σε 41 διαφορετικά κανάλια web radio και μια μεγάλη γκάμα ελληνικών και ξένων επιλογών ανάλογα με τις ανάγκες κάθε καταστήματος!

Ο κάθε χρήστης-ιδιοκτήτης καταστήματος, με το που ολοκληρώσει την εγγραφή του στο ΠΑΣΚΕΔΙ, αποκτά δικούς του ατομικούς κωδικούς στο σύστημα διαχείρισης της Soundreef, από όπου ελέγχει και διαχειρίζεται τη μουσική που παίζει το κατάστημά του. Ξένοιαστα, σίγουρα, χωρίς κανένα επιπλέον βάρος!

Απόκτησε τώρα μουσική για κατάστημα Εστίασης

Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι απλή: επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στα 2310 932420 – 932473 – 932481 ή μέσω email στο paskedi@paskedi.gr ή μέσω του επίσημου website του Σωματείου: https://www.paskedi.gr/page/basic_member και τα εξειδικευμένα μέλη της ομάδας μας έρχονται σε επαφή μαζί σας για να σας διευκολύνουν με την ολοκλήρωση της εγγραφής.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ