21.6.2018 12:37

Η άρρηκτα συνδεδεμένη με τις τσίχλες μάρκα «ΕΛΜΑ» επεκτείνεται

ΕΜΧ και Mediterra προχωρούν στο σχεδιασμό νέων προϊόντων ΕΛΜΑ, όπως μπισκότα και χαλβαδοπιτάκια με μαστίχα. Στα σκαριά βρίσκονται τρία ακόμη προϊόντα.

Για πρώτη φορά στην πολύχρονη ιστορία  της μάρκας ΕΛΜΑ (από το 1958) στην κατηγορία τσίχλα επιχειρείται η επέκταση της μάρκας και σε άλλα προϊόντα. Η τσίχλα ΕΛΜΑ είναι από τις δημοφιλέστερες μάρκες τσίχλας στην Ελλάδα με πανελλαδική διανομή και παρουσία σε όλα τα κανάλια πώλησης με μερίδιο αγοράς περίπου 7,5%. Μετά από πολλές και πολυετείς συζητήσεις  Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου και Mediterra έλαβαν την απόφαση για σχεδιασμό και κυκλοφορία προϊόντων ΕΛΜΑ που δεν θα ανήκουν στη κατηγορία που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Για πρώτη φορά στην πολύχρονη ιστορία  της μάρκας ΕΛΜΑ (από το 1958) στην κατηγορία τσίχλα επιχειρείται η επέκταση της μάρκας και σε άλλα προϊόντα.

 

Η αρχή

Η αρχή έγινε τον περασμένο μήνα με δύο προϊόντα μαστίχας, το χαλβαδοπιτάκι 25 γραμμαρίων σε συσκευασία των 15 τεμαχίων και μπισκότο γεμιστό επίσης 25 γραμμαρίων σε συσκευασία 14 τεμαχίων, ενώ σε σχεδιασμό βρίσκονται αλλά τρία προϊόντα στην κατηγορία snack.  

Θετική η αποδοχή των Ελλήνων καταναλωτών

Η απόφαση αξιολογείται ως σημαντική και οι προσδοκίες μεγάλες αφού τα νέα προϊόντα, σε συνδυασμό με τις νέες τσίχλες που σχεδιάζονται στο εργοστάσιο της Καρδαμάδας, συνθέτουν ένα ελκυστικό, γευστικό και συνάμα ανταγωνιστικό καλάθι προϊόντων μαστίχας, που εκτιμάται ότι θα τύχει της θετικής αποδοχής των Ελλήνων καταναλωτών.

Πιο πρόσφατη προσθήκη στη γκάμα τσίχλας αυτή με άρωμα cappuccino, ενδεικτική της διάθεσης της Mediterra να επεκταθεί σε προϊόντα που δεν ταυτίζονται οποσδήποτε με τη μαστίχα.  

Τα νέα αυτά συνοδεύονται με αλλαγές τόσο στο δημιουργικό των τσιχλών ΕΛΜΑ (κανέλα, καπουτσίνο, λεμόνι, τριαντάφυλλο, δυόσμο) όσο και στα display που τις υποστηρίζουν. Το σύνολο των προϊόντων ΕΛΜΑ θα διατίθεται στο σύνολο της αγοράς super market, υπεραγορές, καταστήματα τροφίμων, ψιλικά και περίπτερα.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ