10.11.2020 13:21

Σκυλίτσειο: Ειδικά μέτρα προστασίας έναντι της πανδημίας Covid-19

Στην εφαρμογή ειδικών μέτρων προστασίας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού προχωρά η Διοίκηση του Νοσοκομείου Χίου. Τα μέτρα αυτά αφορούν τα εξής: 

  1. Στο πλαίσιο της πανδημίας Covid-19 περιορίζεται η λειτουργία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων, υφίσταται όμως η κανονική λειτουργία των Επειγόντων Περιστατικών, των επανεκτιμήσεων (μετά από συνεννόηση με τον θεράποντα Ιατρό), ενώ παράλληλα από το μέτρο του περιορισμού εξαιρούνται οι χρόνια ασθενείς, καθώς και οι ασθενείς για τους οποίους κρίνεται αναγκαία η άμεση εξέταση τους από τον θεράποντα Ιατρό.

  2. Αναστέλλεται το επισκεπτήριο και όπου κρίνεται αναγκαίο, δύναται να υπάρχει ένας συνοδός στον οποίο θα δίνεται ειδική άδεια από την Διοίκηση του Νοσοκομείου, με στόχο την αποφυγή του συνωστισμού και την διασπορά της Νόσου που βρίσκεται σε έξαρση.

  3. Δεν επιτρέπεται η παραμονή στο Νοσοκομείο συνοδών που παρουσιάζουν οποιοδήποτε σύμπτωμα λοίμωξης ανωτέρου αναπνευστικού (πυρετός, δεκατική κίνηση, βήχας, φαρυγγαλγία, ρινική καταρροή).

  4. Ο συνοδός θα πρέπει να είναι ενήμερος για την εφαρμογή των κανόνων κοινωνικής απόστασης, την απολύμανση των χεριών και την υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μη ιατρικής μάσκας. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ