15.6.2020 17:06

Επιστροφή στην κανονικότητα, μένοντας ασφαλείς

Το πρώτο στάδιο της καραντίνας και της απομόνωσης έφτασε στο τέλος του και σταδιακά όλη η κοινωνία περνάει στο επόμενο βήμα… της επιστροφής στην καθημερινότητα.
Το Τμήμα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων του Κέντρου Παιδιού κι Εφήβου το διάστημα αυτό παρέμεινε ανοιχτό και δίπλα στους ανθρώπους που επιθυμούσαν να απευθυνθούν σε έναν ειδικό ψυχικής υγείας μέσα από την διαδικτυακή συμβουλευτική.

Πλέον, ακολουθώντας τους ρυθμούς της σταδιακής επιστροφής, το ΤΨΥΕ έχει ανοίξει και πάλι τις «φυσικές» του πόρτες, πραγματοποιώντας ραντεβού δια ζώσης. Μέριμνά μας είναι η διασφάλιση της υγείας όλων και στόχος μας είναι οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται να μπορούν να αφεθούν στην δύναμη της θεραπευτικής σύνδεσης, χωρίς τον φόβο μόλυνσης από τον ιό. Γι’ αυτό τον λόγο, όλα τα δια ζώσης ραντεβού πραγματοποιούνται τηρώντας τα προβλεπόμενα και απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως αποφυγή συνωστισμού με ανάλογο προγραμματισμό των ραντεβού, τακτική απολύμανση και φυσικός αερισμός του χώρου και των αιθουσών, χρήση αντισηψίας χεριών και ατομικής μάσκας. Πριν την έλευσή του ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με την γραμματεία για την καλύτερη ενημέρωσή του.

Παράλληλα, για όποιον το επιθυμεί η δυνατότητα για ραντεβού εξ αποστάσεως μέσω διαδικτυακών πλατφορμών παραμένει διαθέσιμη επιλογή, όπως όλον αυτόν τον καιρό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Τμήμα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων
Κέντρο Παιδιού και Εφήβου
Εγκρεμού 30, Χίος
τηλ. 22710-20000 (εσωτ. γραμ. 3)
tpsye@kpechios.gr, www.kpechios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ