29.5.2021 10:58

Η Χίος ταξιδεύει μέσα από τα μάτια των travel-influencers

«Ο κάθε τόπος είναι οι άνθρωποι του», δηλώνουν στον "π" και διαπιστώνουν ότι η Χίος μπορεί να εξελιχθεί και στον τουρισμό όπως έκανε και σε άλλους τομείς

Ο Δημήτρης Παλαιογιάννης δημιουργός του zorba book, ως υπεύθυνος ανάπτυξης και διαχείρισης του Φορέα Τουρισμού αποτελεί και τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στον Φορέα Τουρισμού και τους παραγωγούς περιεχομένου.

«Με τον Φορέα γνωριστήκαμε στο Ζάππειο πριν 1,5 χρόνο συζητήσαμε με τον Γιώργο Πάσσα και τον Πρόεδρο, Α.Νεαμονίτη κανονίσαμε μια δράση προώθησης για τη Χίο» ανέφερε στον «π» ο Δ. Παλαιογιάννης.

Σε συνεργασία με τον φορέα δημιουργήθηκε ένα πρόγραμμα 8 ημερών για παραγωγούς περιεχομένου με στόχο μέσα από την δική τους αισθητική και προσωπικότητα να προβάλλουν το νησί.

Ο Στέφανος και η Κατερίνα ως παραγωγοί περιεχομένου στο instagram αποτέλεσαν και τους δίαυλους επικοινωνίας με το κοινό τους. Ο Στέφανος και η Κατερίνα μετρούν πάνω από 120 k ακόλουθους ο κάθε ένας ξεχωριστά έτσι με αυτό τον τρόπο η Χίος συστήνεται με μια φρέσκια ματιά.

Σε δηλώσεις τους στον «π» ανέφεραν ότι η ταξιδιωτική εμπειρία είναι ένα ταξίδι ανθρώπινων σχέσεων και δεσμών.

«Η Χίος είναι ένα νησί με βάθος και αναπτύσσοντας πολλές μορφές οικονομίας μπορεί να εξελιχθεί και στον τουρισμό» δήλωσε ο Στέφανος ενώ η Κατερίνα πρόσθεσε ότι η Χίος από μόνη της ξεχωρίζει με την ομορφιά της.

Τέλος και οι δυο να ευχαριστήσουν τόσο τον ίδιο τον Φορέα Τουρισμού όσο και Χιώτες που βοήθησαν στην προσπάθεια ανάδειξης του νησιού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ