26.6.2019 14:22

«Βοήθησε και εσύ να τρέξουν οι τροχοί» την Τετάρτη 3 Ιουλίου στον Καστρομηνά

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου  στισ 21:00 δίνουμε όλοι μας δυναμικό παρών στην Παγχιακή συναυλία των Χιωτών μουσικών στο θέατρο Καστρομηνά, οι οποίοι ενωμένοι θα τραγουδήσουν για να βοηθήσουν το σωματείο «Ιώνες ΑΜΕΑ» να αγοράσει το πολυπόθητο λεωφορείο για να μετακινούνται όλα τα παιδιά με ασφάλεια « Είναι χαρά μας που και εμείς ως σωματείο Χιωτών μουσικών θα βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά να αποκτήσουν ένα ασφαλές μεταφορικό μέσο. Όλοι οι μουσικοί συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια και καλούμε και τους Χιώτες να ανταποκριθούν στην πρόσκληση και να γεμίσουν το θέατρο Καστρομηνά», ανέφερε ο Πρόεδρος του σωματείου μουσικών  Κ. Βογιατζής.

Μας υπολείπονται δύο ρόδες

Η Πρόεδρος του αθλητικού σωματείου «Ίωνες ΑΜΕΑ» Μαρκέλλα Αγιασμάτη αφού ευχαρίστησε τους Χιώτες μουσικούς και καλλιτέχνες που στηρίζουν την προσπάθεια τους, αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τη μετακίνησή τους οι αθλητές καθότι το υπάρχον λεωφορείο εξαιτίας της παλαιότητάς του παρουσιάζει συνεχώς βλάβες. «Θεωρούμε ότι φέτος θα καταφέρουμε να αγοράσουμε ένα μεταχειρισμένο λεωφορείο καθώς καινούργιο κοστίζει 90.000€. Ήδη με τα χρήματα που έχουμε συγκεντρώσει από τα σουβλάκι-πάρτι και την περσινή συναυλία  μπορούμε να γυρίσουμε τις δύο ρόδες», είπε χαριτολογώντας η Πρόεδρος του σωματεία συμπληρώνοντας ότι απομένουν οι άλλες δύο που με τη βοήθεια όλων θα κινήσουν το νέο όχημα.

Ενωμένοι μπορούμε περισσότερα

Ο Γ.Γ. του συλλόγου των Χιωτών μουσικών Γ. Καρνουπάκης υπογράμμισε ότι οι Χιώτες μουσικοί είναι ενωμένοι και μονοιασμένοι και παρακάλεσε και όλους τους πολιτικούς φορείς να πράξουν το ίδιο ώστε να βοηθήσουν το μέλλον του τόπου.

«Θα περάσουμε όμορφα»

 Παρούσα στη συνέντευξη τύπου και η Γιάννα Φαφαλιού, η οποία όπως χαρακτηριστικά είπε είναι παλιά γνώριμη του σωματείου «Ίωνες –ΑΜΕΑ», αφού με την ιδιότητα της ψυχολόγου ήταν πάντοτε δίπλα σε αυτά τα παιδιά. «Το θέατρο πρέπει να γεμίσει ασφυκτικά το βράδυ της Τετάρτης. Θα περάσουμε όλοι όμορφα και θα βοηθήσουμε εμπράκτως αυτά τα παιδιά να αποκτήσουν το λεωφορείο για τις μετακινήσεις τους», είπε η Γιάννα.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 21:00 το θέατρο Καστρομηνά με τιμώμενο πρόσωπο των Κώστα Καρουσάκη και τη συμμετοχή της Γιάννας Φαφαλιού, της Νικολέτας Φιλιππάκη, των αδελφών Πούπαλου, τους Ξαγοράρηδες band,το μουσικό συγκρότημα «Εν Οργάνοις»,, τον Μάριο Νεαμονιτάκη και τη Boem Band, το συγκρότημα των Μαυρέλη Κω/νου, Καρνουπάκη Γιάννη , Μερμηγκούση Στέλιου.

Επίσης θα συμμετέχει η Μαρία Γεωργία Καρουσάκη.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ