31.1.2024 14:58

Τ.Ε. Χίου του ΚΚΕ: "Εδώ και τώρα να βρεθεί η απαιτούμενη οριστική λύση στη στέγαση των συνανθρώπων μας"!

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Χίου και της Τ.Ε. Χίου του ΚΚΕ βρέθηκε έξω από τα σπίτια των Εργατικών Κατοικιών σε ένδειξη αλληλεγγύης στην οικογένεια που έχει ξεσπιτωθεί μετά το σεισμό του Σαββάτου.

Μετά από τηλεφωνική παρέμβαση στο Δήμο εκ μέρους της ΛΑΣ , η μόνη λύση που φαίνεται να προωθείται είναι αυτή του ξενοδοχείου, ενώ απορρίφθηκε η πρόταση που κατατέθηκε από το δημοτικό σύμβουλο της ΛΑΣ Μάρκο Σκούφαλο για στέγαση στα διαμερίσματα του κολυμβητηρίου, ώστε να βρεθεί μια προσωρινή κατοικία για αυτούς τους ανθρώπους τους επόμενους μήνες μέχρι να δοθεί οριστική λύση από το κράτος.

Ο κατήφορος με την ασφάλεια των εργατικών κατοικιών με ευθύνη της κυβέρνησης όλων των περιφερειακών και δημοτικών αρχών δεν μπορεί να συνεχιστεί. 

Κράτος, Δήμος και Περιφέρεια, είναι "πρωτοπόροι" και "ικανοί" στην προώθηση της φορομπηξίας και στις δεσμεύσεις λογαριασμών των μικροοφειλετών και "ανίκανοι" στην εξασφάλιση λαϊκής στέγης για τις λαϊκές οικογένειες.

Απαιτούμε τώρα

-Δήμος και Περιφέρεια να εξασφαλίσουν αξιοπρεπή στέγη ώστε να φιλοξενηθούν τους επόμενους μήνες οι συνάνθρωποί μας και να μην κρυώνουν.

-Να εξασφαλιστεί η στέγαση των λαϊκών οικογενειών που κυριολεκτικά κινδυνεύουν με την παραμονή τους στις εργατικές κατοικίες.

-Να προχωρήσει επιτέλους η μελέτη και κατασκευή δημοτικού υπνωτηρίου για τους αναξιοπαθούντες δημότες μας.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ