31.7.2023 16:58

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου - Συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα πόλο ανδρών

Ιστορική διάκριση για τον ελληνικό αθλητισμό επέτυχε η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια όλοι οι παίχτες, ο προπονητής, η ομάδα των τεχνικών, η διοίκηση. Το ελληνικό πόλο για ακόμα μία φορά έκανε την χώρα μας υπερήφανη.

Το ταλέντο σε συνδυασμό με το αθλητικό ήθος, το φιλότιμο, και την πίστη για διάκριση, έφεραν τον θρίαμβο και τη κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο κόσμο.  Η πολιτεία τέτοιες αξιόλογες προσπάθειες στο χώρο του αθλητισμού, πρέπει να τις ενθαρρύνει και να υποστηρίζει έμπρακτα τις αθλητικές υποδομές και τις ακαδημίες για να έχει μέλλον ο ελληνικός αθλητισμός.

Επίσης με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια, δίνουμε συγχαρητήρια στους Χιώτες πολίστες που συμμετείχαν στην προσπάθεια της εθνικής ομάδας και διακρίθηκαν, Γιάννη Φουντούλη, Κώστα Γκιουβέτση, και Νίκο Γκίλλα.

Ευχόμαστε στην εθνική ομάδα πόλο και γενικότερα στον ελληνικό αθλητισμό ακόμα περισσότερες διακρίσεις και μετάλλια. Ο αθλητισμός πηγαίνει την Ελλάδα ψηλά, γι αυτό και η πολιτεία έχει χρέος να τον υποστηρίζει και όχι να τον αγνοεί.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ