1.3.2023 14:29

Στα σκαριά νέος δρόμος από Αγία Ερμιόνη μέχρι και Καταρράκτη- Βίντεο

Στόχος η βελτίωση του οδικού δικτύου στα τουριστικά μέρη της νότιας Χίου

Τα αποτελέσματα της προκαταρκτικής μελέτης για τον νέο δρόμο που θα συνδέει τους παραλιακούς οικισμούς της Χίου από το ύψος της Αγίας Ερμιόνης μέχρι και τον Καταρράκτη, ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβαση μόνιμων κατοίκων αλλά και επισκεπτών σε τουριστικά σημεία της κεντρικής και νότιας Χίου, παρουσίασε ενώπιον του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, ο Τεχνικός Διευθυντής της εταιρείας «Δρόμος Σύμβουλοι Μελετητές» Γ. Δεμάγκος.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας εξήγησε ότι έχουν αποτυπωθεί διάφορες εναλλακτικές λύσεις για τον συγκεκριμένο δρόμο ώστε στη συνέχεια να αναπτυχθεί συζήτηση με τις τοπικές κοινωνίες στην πορεία προς το στάδιο των προμελετών.

Στη σημαντικότητα του συγκεκριμένου έργου αναφέρθηκαν σε δηλώσεις τους και οι αντιπεριφερειάρχες, λέγοντας ότι ο συγκεκριμένος δρόμος σε μελλοντικό χρόνο θα μπορεί να συνδεθεί και με τον περιφερειακό της Καλλιμασιάς, όταν αυτός κατασκευαστεί.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ