30.6.2015 15:05

Ναι στην Ελλάδα της Ευρώπης

Η χώρα μας αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη κρίση της μεταπολιτευτικής  ιστορίας της. Μια κρίση που δόθηκε να την διαχειριστεί ο πιο άπειρος και όπως απεδείχθη ο πιο ανεπαρκής Πρωθυπουργός των τελευταίων χρόνων. Το ίδιο ισχύει και για την κυβέρνησή του, αφού κάποια από τα πρόσωπά της που έχουν άμεση σχέση με τη διαπραγμάτευση και το μέλλον της χώρας, αερολογούν αιθεροβατούν και δίνουν την εντύπωση σε μιας «ουαουυυυ» κατάστασης. Πρόεδρος βέβαια αυτής της βουλής τοποθετήθηκε το πιο αντιπαθές, εμμονικό και καβαλημένο άτομο. Είναι η χειρότερη Πρόεδρος της Βουλής των τελευταίων 40 ετών!!!

 Και έρχομαι στο περίφημο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου στο οποίο καλείται να δώσει απάντηση ο Ελληνικός λαός. Απάντηση όμως σε τι; Το πραγματικό ερώτημα που αποκρύπτεται από την σημερινή κυβέρνηση τεχνηέντως είναι ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ. Δηλαδή Ευρωπαϊκή πορεία ή Τριτοκοσμικές περιπλανήσεις. Γιατί όλοι ξέρουμε ότι η πρόταση που μας δίνουν να ψηφίσουμε δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Το επίσης παράλογο είναι ο συνασπισμός δυνάμεων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.  Ζήσαμε να το δούμε και αυτό. Αριστεροί χεράκι  χεράκι  με ακροδεξιά στοιχεία.

Αγαπητοί μου Συμπολίτες,

Η κυβέρνηση αυτή με τους  χειρισμούς των τελευταίων μηνών, απεδείχθη αποτυχημένη  και άκρως επικίνδυνη. Η χώρα μας οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή. Παίζει με το μέλλον των παιδιών μας αλλά και με αυτούς που δούλεψαν και μόχθησαν όλα αυτά τα χρόνια ζητώντας απλά μια ήσυχη ζωή.

 Είναι επικίνδυνοι, γιατί κάνουν ασκήσεις επί χάρτου , καλλιεργούν  εμφυλιοπολεμικό  κλίμα  και παρασέρνουν τους πολίτες  με λαϊκισμούς ,δήθεν Εθνική υπερηφάνεια, Εθνική  Κυριαρχία, κροκοδειλεια δακρυα και  αλλα  πολλα.  Πόσο Εθνικά υπερήφανοι άραγε   μπορούμε  να είμαστε, σε ένα  ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο όταν θα διαπιστώσουμε ότι η χώρα μας θα είναι ολομόναχη;

Αυτές  τις  δύσκολες ώρες  ανάμεσα  μας  δεν  χωρούν  ούτε  αντιπαλότητες,  ούτε  κόμματα. Ας  αντιμετωπίσουμε  την  κατάσταση  με  νηφαλιότητα  και  ψυχραιμία.Το  θέμα  μας  είναι  Εθνικό  και  όχι  κομματικό.

Η ιστορία θα γράψει τον κύριο Τσίπρα σαν το νεότερο μέχρι στιγμής Πρωθυπουργό, αλλά και σαν τον πιο επικίνδυνο και ανώριμο πολιτικό που έχει βγάλει μέχρι τώρα η Ελλάδα. Θέλω  όμως  να  πιστεύω  ότι  ακόμη  και  ο  πιο  απογοητευμένος  συμπατριώτης  μου  θα  ψηφίσει  ΝΑΙ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΗΣ !!!

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ