12.9.2022 7:13

Ευχές για καλή σχολική χρονιά

Εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη στη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά. Ένας νέος κύκλος μάθησης αρχίζει με όνειρα, φιλοδοξίες, με προοπτικές προόδου και επιτυχίας. Το κουδούνι που χτύπησε σήμερα το πρωί βρήκε δεκάδες χιλιάδες παιδιά στα προαύλια των σχολείων. Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά, με νέους στόχους, νέα όνειρα.

Εύχομαι ακόμα σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την επίτευξη των στόχων που θα θέσουν από  κοινού με τα παιδιά τους. Σ’ αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς που διανύουμε το σχολείο πρέπει να είναι το μέρος που τα παιδιά θα αισθάνονται ασφάλεια, θα μπορούν να προετοιμαστούν για ένα καλύτερο μέλλον και βέβαια θα περάσουν όμορφα και θα δημιουργήσουν δυνατές και χαρούμενες αναμνήσεις!

Ελπίδα όλων μας είναι να έχουμε μια ήρεμη, ήσυχη και δημιουργική σχολική χρόνιά και να μπορούν τα παιδιά μας κάθε μέρα να βρίσκουν κάτι για να είναι χαρούμενα! Να μπορούν να είναι ο εαυτός τους, μέσα σε αυτή τη μεγάλη ομάδα του σχολείου! Να σέβονται το συμμαθητή τους, να είναι δίκαιοι με το συνάνθρωπο τους και να εκτιμούν όσα κάνουν γι’ αυτά οι δάσκαλοι και οι γονείς τους και να κτίσουν αληθινές φιλίες που μπορεί να κρατήσουν μια ζωή.

Ιδιαίτερα καλή χρονιά στα πρωτάκια μας! Να έχουν μια συναρπαστική αρχή. Είναι μια μεγάλη αλλαγή για αυτά αλλά όλοι θα τα αγκαλιάσουμε έτσι ώστε να νοιώσουν ασφάλεια για να μπορέσουν να αναπτύξουν και να εξελίξουν την προσωπικότητα τους.

Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά.

 

Γεώργιος Ισιδώρου Αμέντας

Αντιπρόεδρος Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής

Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χίου

Μέλλος ΣυμμαΧίας Αξιών

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ