30.5.2013 11:13

Δεν θα μας αποπροσανατολίσουν οι προβοκάτσιες!

Σχετικά με το ‘σημείωμα’ που βρέθηκε στον Οίκο Χίου Διδασκάλου και  τη διάσταση που δόθηκε σε τοπικά μ.μ.ε , είναι πασιφανές ότι πρόκειται για μια προβοκατόρικη ενέργεια, που οι εμπνευστές της έχουν προφανή σκοπό να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο της εκπαίδευσης από τα κρίσιμα προβλήματα που βιώνει και να τον παρασύρουν σ’ένα άστοχο, ανούσιο κι ανώφελο κυνήγι μαγισσών και φαντασμάτων ενόψει κρίσιμων διεργασιών και αποφάσεων που εξελίσσονται αυτήν την περίοδο στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Τις μέρες που η βαρβαρότητα επελαύνει πάνω από τις ζωές μας, την ώρα που εκπαίδευση και εκπαιδευτικοί βρίσκονται στο  μάτι του κυκλώνα, μπροστά στον πιο σκληρό Σεπτέμβρη της εκπαιδευτικής μας ζωής, το Σεπτέμβρη των απολύσεων, των υποχρεωτικών μεταθέσεων και μετακινήσεων, των καταργήσεων οργανικών θέσεων, σχολείων και νηπιαγωγείων, της τρομοκρατίας και της ψευτο-αξιολόγησης, εμείς παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στους στόχους της ανατροπής αυτής της πολιτικής και αυτής της κυβέρνησης με κίνημα ανεξάρτητο, συλλογικό, μαχητικό, νικηφόρο.Να σπάσουμε το φόβο, να πάρουμε τη ζωή μας πίσω!

‘Μόνο οι ταξιδιώτες νικάνε τον ορίζοντα, όλοι οι άλλοι τον φορτώνονται σα φυλακή’

Bασίλης Μαυρέλος
Αντιπρόεδρος Συλλόγου Δασκάλων-Νηπιαγωγών Χίου
για τη Νέα Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Κίνηση

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ