11.6.2015 11:37

Απαίτηση η επανασύνδεση της κεντροαριστεράς με αρχηγό τη Φ. Γεννηματά

Λίγες μέρες έχουν περάσει από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στο οποίο είχα την τύχη να συμμετέχω ως σύνεδρος και λίγες μέρες απομένουν μέχρι την Κυριακή, όπου η βάση, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ θα αναδείξουν το νέο πρόεδρο του Κινήματός μας.

Με το βλέμμα στραμμένο σε όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας προσερχόμαστε στην κορυφαία εσωκομματική διαδικασία εκλογής Προέδρου στο κόμμα μας πιστεύοντας ότι απαίτηση των πολιτών είναι η επανασύνδεση και η επανένωση της Κεντροαριστεράς.

Μιας Κεντροαριστεράς κατακερματισμένης η οποία σύντομα θα αρχίσει να φαίνεται ότι δεν μπορεί να εκφραστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αισθανόμαστε την ανάγκη με αφορμή την εκλογική διαδικασία της Κυριακής να σημάνουμε προσκλητήριο προς όλες τις γενιές που συμπορεύτηκαν με το ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα χρόνια και να τους καλέσουμε να επανασυσπειρωθούν μαζί μας για την ελπίδα της σύγχρονης Σοσιαλοδημοκρατίας.

Αποβάλλοντας ηγεμονισμούς και αλαζονείες πρέπει να ξανασυναντηθούμε με ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις από τις οποίες μέσα από μια πορεία εξουσίας αποξενωθήκαμε, να μιλήσουμε πάλι με την κοινωνία και να προσπαθήσουμε να την εκφράσουμε, ώστε να μπορέσουμε να ορθώσουμε μια ισχυρή και ενωμένη δύναμη απέναντι στο δεξιό συντηρητισμό και τον αριστερό λαϊκισμό.

Την Κυριακή λοιπόν ψηφίζουμε για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Ψηφίζουμε Φώφη Γεννηματά γιατί είναι η μόνη που μπορεί να ενώσει και να εκφράσει στην παρούσα συγκυρία το κόμμα μας. Την Κυριακή ψηφίζουμε Φώφη Γεννηματά και κάνουμε μια νέα αρχή.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ