7.3.2015 10:15

Αναίτια η διαγραφή Τριαντάφυλλου από το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, η αναίτια και έξω από κάθε λογική, διαγραφή από την ΚΕ του κινήματος ιστορικών στελεχών μεταξύ των οποίων ο Απόστολος Κακλαμάνης και ο τ. Βουλευτής του νησιού μας Κώστας Τριαντάφυλλος.

Σε μια εποχή που η παράταξή μας αιμορραγεί και βρίσκεται στο ιστορικό ναδίρ της, κινήσεις αυτού του τύπου αμφιβόλου καταστατικής νομιμότητας, καταδεικνύουν την ανάγκη αποχής από τέτοιου είδους πρακτικές, ακατανόητες για τα μέλη τους φίλους και τους ψηφοφόρους μας, πράξεις που θρέφουν την εσωστρέφεια, εντείνουν την απογοήτευση, υποδαυλίζουν τη διχόνοια και σε καμιά περίπτωση δεν καλλιεργούν κλίμα συντροφικότητας αναγκαίο για την ανασύσταση και επανένωση των δημοκρατικών δυνάμεων.

Ο Κώστας Τριαντάφυλλος είναι ένας από τους καλύτερους βουλευτές που ανέδειξε το νησί μας. Έχει την καθολική αποδοχή και τον σεβασμό από τους συντοπίτες μας. Διαθέτει πολιτικό βεληνεκές πολύ μεγαλύτερο από τα ποσοστά της παράταξής μας στη Χίο.

Απέδειξε στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια ότι γνωρίζει πώς να ενώνει και όχι πώς να διασπά τον χώρο μας. Το κοινοβουλευτικό του έργο αποτελεί τη συλλογική μας παρακαταθήκη και δεν τιμάται από τέτοιου είδους αποφάσεις.

Κοιτάζοντας το αύριο, προτάσσουμε την ενότητα της παράταξής μας και αγωνιζόμαστε για την ανασυγκρότηση του Κινήματος με σταθερή την πίστη ότι μας αξίζει ένα καλύτερο αύριο.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ