12.1.2015 12:44

Ζήτημα αρχών

Το ερώτημα γιατί «Το Ποτάμι» απέμεινε με το πιο φτωχό ψηφοδέλτιο πανελλαδικά στο νησί μας έχει τις εύκολες απαντήσεις του, με βασικότερη όλων την οργανωτική ανυπαρξία του τοπικά σχεδόν από συστάσεως του.

Μια πληροφορία, όμως, έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία για τη συμπεριφορά του επιτελείου του. Δυο μέρες πριν την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων κι ενώ ήταν εμφανής η δυστοκία στη στελέχωση του, επώνυμα στα γραφεία του κατατέθηκε διάθεση πλαισίωσης του από 4 βαριά ονόματα, μεταξύ των οποίων και τρεις γνωστοί γιατροί. Σε περίπτωση που γίνονταν αποδεκτή δεν θα ήταν υπερβολή η ανατροπή των πάντων, ακόμα και η διεκδίκηση της έδρας στο νομό μας.

Η απάντηση από την πρώτη στιγμή δεν σήκωνε παρερμηνείας. «Έχουμε ήδη δυο υποψηφίους, για λόγους αρχής καθαρά δεν συζητάμε την πιθανότητα να ζητήσουμε την απόσυρση τους, όποιο κι αν είναι το πολιτικό όφελος. Αν θέλετε, εξετάζουμε το ενδεχόμενο συμπλήρωσης του ψηφοδελτίου», ειπώθηκε και κάπου εκεί η … σεμνή τελετή των επαφών έλαβε τέλος. Σε πολλά κόμματα θα τους χάριζαν γάιδαρο και θα τον κοίταζαν στα δόντια; Δεν το νομίζω… 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ