13.5.2016 16:44

Ζητάει … απαλλαγή

Την πρόθεση του να εγκαταλείψει τα καθήκοντα του περιφερειακού συμβούλου έχει καταθέσει, προφορικώς προς το παρόν, στο Στ. Κάρμαντζη ο Π. Καλογεράκης. Συνηθισμένος να δίνει το «είναι του» σε όποιο πόστο αναλαμβάνει, ο κ. Παύλος νοιώθει πως στερείται του αναγκαίου χρόνου να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα του περιφερειακού συμβούλου, με αρμοδιότητες εκπαίδευσης μάλιστα, όπως αρχικά το είχε σχεδιάσει.

Για να μην παρερμηνευτεί ο κ. Παύλος ξεκαθάρισε και ενώπιον των συναδέλφων του στην παράταξη, ότι δεν υπάρχει καμία άλλη σοβαρή αιτία διαφωνίας ή σύγκρουσης με την πολιτική, τα έργα και τις ημέρες του συνδυασμού. Το μόνο που τον στενεύει είναι η έλλειψη χρόνου, τίποτα πέραν αυτού.

Έχει μεσολαβήσει βλέπετε η ανάληψη της ευθύνης του Ιδρύματος «Μ. Τσάκος», που, όπως είναι λογικό, αποσπά την προσοχή, τη φροντίδα και το χρόνο του με το παραπάνω.

Ο Στ. Κάρμαντζης κατανοεί απόλυτα τους λόγους, άλλωστε γνωρίζει απέξω κι ανακατωτά το χαρακτήρα τελειομανίας του συνεργάτη του, μα του το πάει διαρκώς από αύριο σε αύριο. Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά έχει μπει σε διαδικασία … προθέρμανσης ο Μ. Ζαννίκος, ο οποίος είναι ο πρώτος αναπληρωματικός περιφερειακός σύμβουλος. 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ