6.6.2014 19:33

Ζητά αποδείξεις

Από την ενδιάμεση ήδη εβδομάδα των εκλογών ο Πολ. Λαμπρινούδης μίλησε για ανάμειξη του θρησκευτικού στοιχείου στην εκλογική αναμέτρηση. Το επανέλαβε και στη συνέντευξη που έδωσε στο Δημ. Φρεζούλη, μιλώντας για ιερείς που πήγαιναν στο γραφείο Βουρνού κι έπαιρναν ψηφοδέλτια, προφανώς για να καταλήξουν στο ποίμνιο.
Η επανάληψη των συγκεκριμένων αναφορών προκαλούν την έντονη δυσφορία στους Μητροπολιτικούς κύκλους, οι οποίοι τις θεωρούν ανυπόστατες. Για αυτό και έχουν προσεγγίσει πρόσωπα κοντά στο Λαμπρινούδη κι έχουν μεταφέρει το μήνυμα, αν υπάρχουν απτές αποδείξεις, να κατατεθούν στο γραφείο του Μητροπολίτη. Συγκεκριμένα στοιχεία ότι ο τάδε ιερέας εθεάθη να κάνει προεκλογικό αγώνα υπέρ Βουρνού. «Και τότε ο λόγος ανήκει στο Μητροπολίτη για τη διερεύνηση των καταγγελλομένων», μετέφεραν.
Ειδάλλως στη Μητρόπολη έχουν αποφασίσει να κλείσουν τα αυτιά και να εκλάβουν τις συγκεκριμένες αναφορές ως προσπάθεια να αιτιολογηθούν τα αίτια μιας πολιτικής ήττας με μη πολιτικούς όρους. Και φυσικά δεν έχουν τη διάθεση να αναμειχθούν σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ