23.1.2017 10:27

Υποπτεύονται μετεξέλιξη

Στο … φτερό βρίσκονται αρκετά στελέχη της δημοτικής αρχής με την Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα. Μολονότι αποδέχτηκαν και ψήφισαν το διεκδικητικό της πλαίσιο, ο δήμαρχος το υπερασπίζεται, η σύνδεση της αποστολής εξωδίκου για τη Σούδα με μέλη της Παγχιακής και κυρίως η επιτυχία να συγκεντρώνει κόσμο στις εκδηλώσεις της έχουν βάλει ψύλλους στα αυτιά.

Την Παρασκευή το βράδυ στη συνάντηση παρέδρων της ευρύτερης περιοχής των Μαστιχοχωρίων παρευρέθηκαν και οι Απ. Τζιώτης και Γ. Μπελέγρης. Όταν οι πάρεδροι ζήτησαν από παριστάμενα μέλη της Παγχιακής να εκφράσουν άποψη, ένα από αυτά ισχυρίστηκε ότι οι πρόσφατες δηλώσεις Βουρνού μετά τη συνάντηση με τον Αβραμόπουλο άφηναν περιθώρια συζήτησης ανοιχτά για νέα δομή, αν υπάρξει αποσυμφόρηση.

Η αναφορά του εξόργισε τον Αποστόλη, ο οποίος κατηγόρησε την Παγχιακή ότι έχει κρυφούς στόχους μετεξέλιξης της σε δημοτική παράταξη. Ουσιαστικά ήταν η πρώτη ομολογία των εκτιμήσεων της δημοτικής αρχής για το που το πάει η Παγχιακή. Η εκτίμηση θεωρώ ότι είναι σε πολύ λάθος κατεύθυνση. Κυνηγώντας φαντάσματα ποτέ δεν βγαίνεις κερδισμένος. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ