26.2.2014 16:11

Ξανασμίγουν;

Στη διάρκεια της δημοτικής θητείας του Παν. Βρουλή ο Μαν. Αγγουλές υπήρξε από τα πρόσωπα με καθοριστικό ρόλο, τουλάχιστον κατά τα πρώτα βήματα της. Από το ρόλο του γενικού γραμματέα του Δήμου ο Μανόλης επηρέαζε σε σημαντικό βαθμό τη λήψη των αποφάσεων, ήλεγχε κάθε δημοτική πρωτοβουλία πριν φτάσει στο γραφείο Βρουλή, διαδραμάτιζε ένα ρόλο αλεξικέραυνου στις κρίσιμες στιγμές εκείνης της δημοτικής θητείας.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τα πάντα μετεβλήθηκαν. Οι διαφωνίες Αγγουλέ σε μείζονα σημεία με τον τότε δήμαρχο, η υπόγεια κόντρα του με τον άλλο ισχυρό δημοτικό παράγοντα της περιόδου, τον Π. Ντομάτα, και η απόφαση του να προτιμήσει τότε την εργασιακή του θέση, στο σχολείο, από τα μεγαλύτερα οικονομικά θέλγητρα της θέσεως του γενικού γραμματέα, έκοψαν απότομα τις γέφυρες επικοινωνίας με τον Παν. Βρουλή.

Σχεδόν έκοψαν την «καλημέρα», με τον Μανόλη να διαφωνεί για την τροπή που έπαιρναν οι εξελίξεις στο Δήμο και σταδιακά να απενεργοποιείται πλήρως.

Τώρα το στέλεχος της ΝΟΔΕ επανακάμπτει δίπλα στον Παντελή. Πιστός στην άποψη ότι ο κόσμος της Ν.Δ. δεν πρέπει να διχοτομείται σε αμφιβόλου ιδεολογικής προέλευσης συνδυασμούς, εκφραστής της πολιτικής καθαρότητας, ο Μανόλης εγκαθίσταται εκ νέου στο στενό πυρήνα συνεργατών του Βρουλή και, όπως είναι αναμενόμενο, η οργανωτική του εμπειρία προβλέπεται να καλύψει πολλά υφιστάμενα κενά, αυτά που έχουν αφήσει για το τέλος την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του πρώην δημάρχου. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ