22.2.2016 17:10

Τζάμπα «γάνιαζε» ο Αθάνατος

Θα μαύρισε την καρδιά της Βάσως και του επιτελείου της η εικόνα του μισοάδειου Ομηρείου το απόγευμα του Σαββάτου. Ολόκληρο γραμματέα έφεραν απ’ την Αθήνα και μετά βίας προσήλθαν να τον ακούσουν 60 -70 άτομα. Το παράδοξο βέβαια είναι ότι κάποιοι εξέφραζαν την ικανοποίηση τους από την προσέλευση, με δεδομένη την ασφυκτική πολιτική πίεση των ημερών.

Η ανταπόκριση του κόσμου πάντως για την ομιλία ενός στελέχους πρώτης γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ γύριζε το ρολόι του χρόνου πολύ πίσω, σε συνθήκες με συρρικνωμένη τη δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ στα όρια της κοινοβουλευτικής εκλογής. Μπα, και τότε ακόμα το πάθος της κοινοβουλευτικής διάσωσης κινητοποιούσε περισσότερο κόσμο.

Είναι πασίδηλο ότι η διάσπαση μετά τη δημιουργία της ΛΑ.Ε. έχει μη αναστρέψιμες επιπτώσεις στη στελεχιακή δύναμη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ. Τα κενά δεν έχουν καλυφθεί και η κοινωνία με … καμία κυβέρνηση δεν προσεγγίζεται.

Ούτε καν με τον Αθάνατο, ο οποίος τζάμπα … γάνιαζε απ’ τα μεγάφωνα του οχήματος του δυο ολόκληρες μέρες. Όταν η παράσταση δεν πουλάει, πόσο να την ανεβάσει η φωνή του Γιάννη… 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ