22.4.2013 14:35

Το τροπάρι

Εννοείται ότι θα άκουγα τον εξάψαλμο για την κριτική που άσκησα στη διοίκηση του Επιμελητηρίου στην απόφαση της να συζητήσει το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, αφού είχε γίνει πια νόμος. Δεν έτρεφα καμία απολύτως αυταπάτη. Ακόμα κι οι αντιπολιτευόμενοι ενοχλούνται από τη δημόσια διατύπωση αυτονόητων παρατηρήσεων.
Δεν τους κατηγορώ. Καλόμαθαν σε μια εποχή κατά την οποία το μακρύ και το κοντό του καθενός αποκτούσε χαρακτηριστικά θέσφατου, απλά και μόνο γιατί είχε την ταμπέλα του μέλους της διοίκησης του Επιμελητηρίου. Ήταν μια ιδιότυπη ασυλία και φτάσαμε στο σημείο τελικά από εκεί να ακούγονται απαίδευτα οι μεγαλύτερες μπαρούφες του δημόσιου λόγου.
Αν ήθελαν να δουν τη διαφορά τα μέλη του, δεν έχουν παρά να παρακολουθήσουν συνεδρίαση ενός γειτονικού τους Επιμελητηρίου. Θα δουν ότι, ενώ εδώ έχουν βρει το τροπάρι να αρπάζονται μη θίξει κανείς τις … ιερές αγελάδες μας, στη Μυτιλήνη, για παράδειγμα, αγωνίζονται να πείσουν το Υπουργείο Ναυτιλίας για καλύτερη συγκοινωνία με Βόρεια Ελλάδα. Τι λέτε υπάρχει μια κάποια διαφορά;

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ