28.2.2013 18:29

Τροφοδότησε σχόλια η κοινή άφιξη

Παίρνω ως δεδομένο ότι πρωταγωνίστησε η τύχη στην ταυτόχρονη άφιξη σε προ ημερών αθλητική εκδήλωση των Πολ. Λαμπρινούδη και Στ. Κάρμαντζη. Μπήκαν μέσα ταυτόχρονα και με πολύ διάθεση άρχισαν να χαιρετούν τον κόσμο.

Έλα όμως που υπήρχαν κι εκείνοι που δεν αντιμετώπισαν με την ίδια αθωότητα τη σύμπτωση της ταυτόχρονης παρουσίας; Τελευταία πολλαπλασιάζονται όσοι δεν αποκλείουν σαρωτικές αλλαγές στις συνεργασίες των επικείμενων εκλογών στην Αυτοδιοίκηση απ’ τη στιγμή που τα κόμματα έχουν πια καταρρεύσει ως πυλώνες ρύθμισης των τελικών αποφάσεων. Κάποιοι επιμένουν να βλέπουν στην ιστορικά αδιατάρακτη ισορροπία των σχέσεων Λαμπρινούδη – Κάρμαντζη ένα εν δυνάμει δίδυμο, που η συνεργασία του, κάτω από οποιουσδήποτε όρους, θα είναι καταλυτική για τις εξελίξεις.

Υπάρχει δε η αίσθηση ότι το σενάριο αυτό καθόλου δεν ενοχλεί, σ’ αυτή τη φάση, τους πρωταγωνιστές του, για αυτό και η τόση άνεση στην κοινή εμφάνιση. Προς το παρόν, βέβαια, πρόκειται για μια καθαρά φαντασιακή συνύπαρξη, ειδικά όσο ο προσανατολισμός Κάρμαντζη παραμένει η Βουλή και του Πολύδωρου ο Δήμος. Έλα όμως που σαν ενδεχόμενο έχει αρχίσει να συζητείται ευρέως στους κύκλους που επιχειρούν πρόωρα να προβλέψουν εξελίξεις; Για αυτό και ο τόσο υπόκωφος θόρυβος, όταν τους είδαν να μπαίνουν από κοινού στην αθλητική εκδήλωση. Η καχυποψία στα μέρη μας συνήθως προηγείται των γεγονότων!

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ