26.6.2014 19:00

Του αναγνωρίζεται

Σημαδεύει πολλούς μια ήττα στις εκλογές. Τους δημιουργεί μια τιμωρητική διάθεση για το εκλογικό σώμα, σε σημείο να παρατούν τα πάντα και … γαία πυρί μιχθήτω το μεσοδιάστημα μέχρι να παραδώσουν τη σκυτάλη.

Ο Πολύδωρος δεν ανήκει στη συγκεκριμένη κατηγορία. Το ίδιο φορτικό ωράριο εφαρμόζει για τον εαυτό του στο Δήμο, τα ίδια … γκάζια βάζει στους συνεργάτες του, ειδικά όσους πάρει το μάτι του αποθαρρυμένους από το αποτέλεσμα.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα για εκείνον, σκαλίζει υποθέσεις σε εκκρεμότητα, συνεχίζει να ανακοινώνει τα δημοτικά του επιτεύγματα και κυρίως δεν εγκαταλείπει τη μάχη της καθημερινότητας.

Τώρα που η Υπηρεσία Καθαριότητας ενισχύθηκε με τους εποχικούς, σε μόνιμη συνεργασία με το Μαρτάκη επεμβαίνουν εκεί που μέχρι τώρα τους ήταν αδύνατο από έλλειψη προσωπικού. Κυρίως αδιάκοπο είναι το ενδιαφέρον του για την κατάσταση των παραλιών, κι εκεί σχεδόν καθημερινά τα λέει με τον Π. Φλάμο.

Όποια κι αν είναι η αντίληψη καθενός για το έργο του, η μετεκλογική συμπεριφορά εργασιομανίας που τον έχει πιάσει δεν είναι δυνατόν να μην εκτιμηθεί. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ