23.4.2015 17:26

Τώρα και σκιώδης … διοικητής

Πολλά έχουν δει τα μάτια μου, μα σαν και τούτο όχι. Είχαν και οι προηγούμενοι κάψες μόλις χήρευε μια θέση διοίκησης στο Δημόσιο. Οι … νέοι τους έχουν κιόλας ξεπεράσει. Εδώ, πριν καν αδειάσει η θέση διοικητή στο Νοσοκομείο, γίνονται εισηγήσεις, τις οποίες μάλιστα ζητά με κεντρικό πολιτικό συντονισμό ο κεντρικός ΣΥΡΙΖΑ.

Έχω γράψει ξανά ότι ο υπουργός Υγείας Παν. Κουρουπλής έχει εγγράφως ζητήσει τις παραιτήσεις των διοικητών των νοσοκομειακών μονάδων. Εκείνοι πάλι δεν τις καταθέτουν, προσδοκώντας μονομερή λύση του συμβολαίου τους, άρα και την αναλογούσα αποζημίωση. Για να υπερβεί το εμπόδιο το Υπουργείο προετοιμάζει νομοθετική ρύθμιση, άγνωστο ωστόσο πότε θα γίνει νόμος του κράτους. Ενδιαμέσως ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τις κατά τόπους Νομαρχιακές του να του υποδείξουν τους κατά τη γνώμη τους καταλληλότερους αντικαταστάτες. Πριν το βούδι το σχοινί το χρίσμα το πήρε ο Ν. Ταναϊνης, ο οποίος πια λειτουργεί με καθήκοντα … σκιώδους διοικητή «Σκυλιτσείου». Δεν φταίει σε τίποτα ο γιατρός, άλλοι τον κάνουν να βιάζεται..

Η προκήρυξη για τη θέση με ανοιχτό διαγωνισμό παραπέμπεται, είπε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Δημ. Κοντός, που παρευρέθηκε στη συνεδρίαση, σε κανένα χρόνο γιατί, λέει, δεν … προκάμνουν.

Ποιο σοβαρό υγειονομικό στέλεχος όμως θα εκδηλώσει ενδιαφέρον ακόμα και τότε, όταν ξέρει πως θα έρθει η επόμενη κυβέρνηση και θα ξηλώσει όσους έραψε η σημερινή και μάλιστα αζημίως, αφού οι νόμοι ψηφίζονται για να … καταργούνται;

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ