22.4.2014 18:33

Τον εξέπληξε η αποδοχή του Σταμάτη

Ο επόμενος κυβερνητικός παράγοντας που πέρασε από τα μέρη μας ήταν ο Νότης Μηταράκης. Εκείνος πάλι, δεδομένου ότι ήρθε ιδιωτικά, ως Χιώτης και όχι ως κυβερνητικός απεσταλμένος, δεν έχασε την ευκαιρία να ενισχύσει το περιφερειακό ψηφοδέλτιο. Τηλεφωνήθηκε με το μέλλοντα συνάδελφο, Στ. Κάρμαντζη, και με τη συνοδεία κι άλλων υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων κυκλοφόρησε στην Απλωταριά.

Από την περατζάδα στον εμπορικότερο δρόμο της πόλης εκείνος που έμεινε εντυπωσιασμένος ήταν ο υφυπουργός Ανάπτυξης. Του κίνησε το ενδιαφέρον η αποδοχή που είχε ο Σταμάτης από τον κόσμο, το γεγονός ότι χαιρετίστηκε εγκάρδια με άφθονους ανθρώπους και περίπου του μετέφερε ότι αυτό το στοιχείο της αμεσότητας λείπει πια από σημαντικό μέρος του πολιτικού κόσμου, ιδιαίτερα εκείνου που διατηρεί θέση στη Βουλή. Με το Σταμάτη να σκέπτεται ότι θα είναι ευτυχής αν πετύχει να το συντηρήσει τώρα που θα χρειαστεί να περάσει και το δικό της το κατώφλι. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ