6.6.2014 19:26

Θέμα ήθους

Με υψηλό βαθμό αξιοπρέπειας αποδέχθηκε την ήττα του ο Κ. Γανιάρης. Σίγουρα κι εκείνος έχει καταλήξει στα συμπεράσματα του για το που οφείλεται, τα κράτησε όμως μέσα του και δεν βγήκε να αποσείσει κάθε ατομική του ευθύνη.
Κυρίως όμως μετρά η συνολική συμπεριφορά του από την ώρα της εκλογής Κάρμαντζη. Εξέδωσε άμεσα ανακοίνωση με την οποία συνεχάρη τον αντίπαλο του, ενώ του τηλεφώνησε κιόλας για να του μεταφέρει ο ίδιος τις ευχές.
Πρωτίστως βέβαια χειρίζεται με εξαιρετική λεπτότητα την επόμενη μέρα. Λογαριάζει τον εαυτό του ως υπηρεσιακό αντιπεριφερειάρχη μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου και μόλις καλείται να πάρει κάποια σημαντική απόφαση ενημερώνει το νεοεκλεγμένο για να λάβει τη σύμφωνη γνώμη του και μόνο τότε την προχωρά.
Η στάση Γανιάρη έχει εντυπωσιάσει τον Στ. Κάρμαντζη, ο οποίος του ανταποδίδει με εμπιστοσύνη ως προς τις κινήσεις του και συχνά τον ενθαρρύνει να συνεχίσει το έργο του σαν να μην έχει αλλάξει μεταξύ τους κάτι.
Κρατείστε κάτι: η μετεκλογική αυτή συνεργασία έρχεται ως συνέχεια των πολύ χαμηλών τόνων αντιπαράθεσης που και οι δυο ανέπτυξαν κατά την προεκλογική περίοδο.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ