23.6.2014 16:15

Θέμα απλής ανάγνωσης

Εκ μέρους της Μητροπόλεως συνέχεια επίσημα ή ανεπίσημα δεν εδόθη στις αναφορές του συνδυασμού «Όλοι μαζί για τη Χίο μας» για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της «Πρωτοβουλίας».
Σιγά, όμως, που μπορεί να κρατηθεί κλειστό το στόμα του Παν. Καμπούρη, από την ώρα μάλιστα που ένα από τα βέλη της ομάδας Λαμπρινούδη τον έβρισκε κατάστηθα.
«Δεν έχουν μπει στον κόπο να διαβάσουν το δικό τους ψηφοδέλτιο. Διαφορετικά δεν θα τα έλεγαν όλα τούτα. Έτσι που το πάνε θα δημιουργήσουν νέα εξαίρεση, τα παιδιά των ιερέων να αποκλείονται από το δημοκρατικό δικαίωμα συμμετοχής τους στις εκλογές», λέει.
«Προκαλούν γέλια οι αναφορές τους, καθώς όλοι ξέρουν ότι και παιδιά κληρικών υπήρχαν στο ψηφοδέλτιο τους και επίτροποι διαφόρων ενοριών. Για να μην μιλήσω για πολύ στενούς συνεργάτες του Μητροπολίτη, που όλοι γνωρίζουν σε ποιο συνδυασμό ήταν υποψήφιοι. Ιερείς να ανεβοκατεβαίνουν τα γραφεία της «Πρωτοβουλίας» έχουν να υποδείξουν με ονοματεπώνυμο ή θα συνεχιστεί η λάσπη, αντί να κάνουν σοβαρή κριτική για τα αίτια της βαριάς ήττας τους;», λέει ο Παντελής, χωρίς να σηκώνει μύγα στο σπαθί του.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ