2.4.2015 18:03

Θα την οφείλει

Η εύκολη κριτική είναι χαρακτηριστικό του Χιώτη – και του Έλληνα. Έτυχε να την ακούσω και κατά την παρουσία μου στην εμπορική έκθεση της προηγούμενης εβδομάδας. Φθίνει είπαν, έχει λιγότερο ενδιαφέρον και μικρότερη συμμετοχή.

Την άσκησαν την κριτική πρόσωπα που είναι ή προσποιούνται ότι βρίσκονται εκτός κλίματος. Λησμόνησαν ότι οργανώθηκε στην πιο σκληρή εποχή δοκιμασίας για την τοπική αγορά και τη χώρα ολάκερη, με το φάσμα της αβεβαιότητας ανασταλτικό παράγοντα για όλους.

Προσωπικά διαπίστωσα αρτιότητα στην οργάνωση και έντονη συμμετοχή κόσμου, ιδιαίτερα τις ημέρες που συνέπιπταν με αργίες, παρά την κακοκαιρία.

Δυο πρόσωπα, ο Ξενοφώντας Βιγκάκης και η Σάντυ Νταούτη, με θυσία του πολύτιμου χρόνου τους και ελάχιστη, θεωρώ, ανταμοιβή, πέτυχαν να ξυπνήσουν την τοπική αγορά από τη νηνεμία της.

Το βασικότερο όλων είναι ότι, χάρη στην πολύχρονη διοργάνωση της συγκεκριμένης έκθεσης, αναλογιζόμαστε το κορυφαίο λάθος μας. Την εγκατάλειψη στο έλεος του Θεού μιας πολύ βαριάς υποδομής για το νησί μας, του εκθεσιακού – συνεδριακού κέντρου. Τελικά, αν κάτι αλλάξει και η πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας αντιληφθεί την αναγκαιότητα να το αναδείξει, αυτό θα οφείλεται αποκλειστικά στη Σάντυ και τον Ξενοφώντα και στο μεράκι τους. 

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ