29.3.2016 16:28

Θα τεθεί θέμα στη Γενική Συνέλευση

Την αίσθηση ότι πέρασε η φουρτούνα για τη νόμιμη συμμετοχή στη διοίκηση της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών ορισμένων μελών της αποκομίζει κανείς από τη νηνεμία των ημερών επί του θέματος.

Θυμίζω ότι το Υπηρεσιακό Συμβούλιο δεν έκανε αρχικά δεκτή αίτηση των Νεκ. Λυμπέρη και Κ. Νεαμονίτη προκειμένου να τους επιτρέψει τη συμμετοχή στη διοίκηση της Ε.Μ.Χ. κι εκείνοι με τη σειρά τους προχώρησαν σε υποβολή αίτησης θεραπείας, η απάντηση της οποίας εκκρεμεί.

Το παρασκήνιο ισχυρίζεται ότι η εκκρεμότητα της μπορεί να παραταθεί ως τη λήξη της θητείας τους, οπότε ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Δεν είναι όμως έτσι ακριβώς τα πράγματα…

Οργιάζουν οι φήμες τελευταία πως το θέμα … σιγοβράζει στους κόλπους της Γενικής Συνέλευσης. Φημολογείται συγκεκριμένα ότι ήδη έχουν μαζευτεί 27 υπογραφές αντιπροσώπων, οι οποίοι ετοιμάζονται να θίξουν το θέμα, ισχυριζόμενοι ότι η παράταση της εκκρεμότητας είναι δυνατόν να φέρει σε δυσχερή θέση την Ε.Μ.Χ. την ώρα που πιθανόν θα χρειαστεί επικύρωση των αποφάσεων της για οικονομικούς λόγους και δεσμεύσεις. Οπότε δεν αποκλείεται στη Γενική Συνέλευση να μεταφερθούν τα εκλογικά απόνερα, καθώς η διάθεση της ρεβάνς από όσους δεν είδαν ποτέ με καλό μάτι την αλλαγή σελίδας στην Ένωση δεν έχει ακόμα εκλείψει.

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ