15.7.2019 13:18

Θα παραμείνει έναν χρόνο στην απομόνωση και κολλημένος στην καρέκλα;

Ολοένα και πυκνώνουν τα σύννεφα πάνω από τη ΝΟΔΕ Χίου. Η προσωπική – και όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων και αποτυχημένη- στρατηγική του Πρόδρομου Μανωλάκη, είχε ως αποτέλεσμα η οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στο νησί να περάσει σε φάση απομόνωσης.

Ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να πάρει το «πάνω χέρι» ο Πρόδρομος Μανωλάκης οδήγησε την τοπική ΝΟΔΕ, σε τρεις βασικές ήττες. Βρέθηκε απέναντι από τον νυν αντιπεριφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη, βρέθηκε απέναντι στον νέο Δήμαρχο Σταμάτη Κάρμαντζη παρά την εντολή του κόμματος να στηριχτεί στον β’ γύρο και βρέθηκε και απέναντι στον επανεκλεγέντα Βουλευτή Χίου και νυν υφυπουργό εργασίας στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, Νότη Μηταράκη.

Ήδη μέλη της ΝΟΔΕ Χίου, από την επομένη κιόλας των εκλογών διαφοροποίησαν τη στάση τους από τις ανακοίνωσης της οργάνωσης, σημειώνοντας στον «π» ότι αυτές εκδίδονται με ευθύνη αποκλειστικά του Πρ. Μανωλάκη, τις οποίες συντάσσει και αποστέλλει ο ίδιος στα Μ.Μ.Ε. χωρίς καμία προηγούμενη συζήτηση.

Το πιο βασικό όμως ερώτημα που θέτουν τα γαλάζια στελέχη είναι το εξής: Έχοντας πολεμήσει σφοδρά Περιφερειάρχη, Δήμαρχο και Βουλευτή, ποια η επικοινωνία από εδώ και πέρα της ΝΟΔΕ με τους γαλάζιους αιρετούς της Χίου;

Δύσκολη απάντηση που μάλλον δείχνει τον δρόμο της παραίτησης για τον πρόδρομο.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ