30.10.2013 16:26

Θα γίνω κι εγώ … ακτοπλόος

Αν βρει εφαρμογή η πρόταση του Επιμελητηρίου Χίου το κράτος να καλύπτει τη χασούρα των χειμερινών δρομολογίων της γραμμής του Βορείου Αιγαίου για να έχουμε καθημερινή σύνδεση, είναι έτοιμο το διαφημιστικό σλόγκαν: «Θέλεις εξασφαλισμένο εισόδημα; Γίνε ακτοπλόος! Το χειμώνα σου καλύπτουμε τα έξοδα, το καλοκαίρι απολαμβάνεις την κερδοφορία σου! Ακτοπλόος, ένα επάγγελμα χωρίς ρίσκο να πεινάσεις!» και φαρδιά – πλατιά από κάτω η υπογραφή Επιμελητήριο Χίου.

Δεν ξέρω ποιού οικονομικού εγκέφαλου είναι η πρόταση. Αν τα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου που την υιοθέτησαν κατάλαβαν τι έχουν πράξει και ότι σε κάθε περίπτωση ούτε ο πιο θερμός υποστηρικτής του κεφαλαίου δεν θα την υπέβαλε.

Ξέρω όμως ότι τέτοιου είδους προτάσεις αιτιολογούν την κατάρρευση του θεσμού και λίαν συντόμως θα εξηγούν γιατί, όποτε προκηρυχτούν εκλογές, δεν θα βρεθεί ίχνος υποψήφιου για το Επιμελητήριο. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ